Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Ride More sau bătălia pe zăpadă, ediţia a 5-a | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 aprilie 2024
Home » Sport » Ride More sau bătălia pe zăpadă, ediţia a 5-a
Ride More sau bătălia pe zăpadă, ediţia a 5-a

Ride More sau bătălia pe zăpadă, ediţia a 5-a

Între 25 şi 27 martie, Harghita-Mădăraş va fi gazda celei de-a 5-a ediţii a competiţiei de ski şi snowboard Ride More, aceasta urmând a se desfăşura sub numele de Battle on Snow.

Timp de 4 ani, la Harghita-Mădăraş au evoluat trick-urile, copiii talentaţi, dar mai ales competiţia Ride More, o competiţie de schi şi snowboard slopestyle.

Startul Ride More – Battle on Snow în acest an se va da între 25 şi 27 martie, organizatorii promiţând un weekend lung dedicat elementelor de pe câmpul de luptă.

Ziua de vineri (25 martie) este dedicată sesiunii de warm-up, urmând ca sâmbătă să aibă loc calificările şi finala mare. Ultima zi a evenimentului, cunoscută sub numele de back-up day, va fi una relaxantă.

Concurenţii se vor întrece în cadrul a 4 categorii: copii (sau grooms) – cu vârsta până în 14 ani; începători (rookies) – tineri cu vârsta între 14 şi 18 ani; schi pro open – concurs de schi dedicat celor de peste 18 ani; snowboard pro open competiţie de snowboard dedicată celor de peste 18 ani.

Traseul sau „câmpul de luptă” va cuprinde 3 etape. Prima este compusă dintr-un kicker mare de aproximativ 11 metri dedicat avansaţilor şi unul mic, de 3 metri, pentru începători. În a doua etapă, concurenţii avansaţi vor evolua pe un kicker de 7 metri, cei începători tot pe unul de 3 metri. În fine, în ultima rundă pe traseu se va monta, pe o linie, o cutie (box frame), iar pe cealaltă linie un tub de plastic (plastic tube).

Mai multe detalii despre ediţia din acest an a Ride More – Battle on Snow puteţi găsi pe pagina de Internet ridemore.ro/battleonsnow. De asemenea, informaţii legate de program şi line-up-ul de after party vor fi postate şi pagina de Facebook a evenimentului.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.