Rezultate foarte bune ale juniorilor de la Clubul Sportiv „Csiki Titanok” la Campionatul Naţional de Taekwondo WT | Informația Harghitei - jurnal independent Rezultate foarte bune ale juniorilor de la Clubul Sportiv „Csiki Titanok” la Campionatul Naţional de Taekwondo WT | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 21 iunie 2024
Home » Sport » Rezultate foarte bune ale juniorilor de la Clubul Sportiv „Csiki Titanok” la Campionatul Naţional de Taekwondo WT
Rezultate foarte bune ale juniorilor de la Clubul Sportiv „Csiki Titanok” la Campionatul Naţional de Taekwondo WT

Rezultate foarte bune ale juniorilor de la Clubul Sportiv „Csiki Titanok” la Campionatul Naţional de Taekwondo WT

Campionatul Naţional de Taekwondo WT (juniori şi seniori), proba de luptă – probă olimpică – a fost organizat la Braşov, în Sala Polivalenta „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Ajunsă la ediţia a XXVII-a, competiţia a adunat pe suprafeţele de luptă 300 de sportivi de la 39 de cluburi din ţară. Din Miercurea-Ciuc, singurul club care a participat a fost Clubul Sportiv „Csiki Titanok” (este membru al Federaţiei Română de Taekwondo WT), tinerii sportivi reuşind să obţină o clasare pe prima treaptă a podiumului, două locuri 2 şi două locuri 4.

Sportivii au fost pregătiţi de către antrenorul Dombi Gyula, 3. DAN în Taekwondo WT.

Locul 1 – Fejér Magor (juniori, clasa B, categoria -55 kg).

Locul 2 – Szakács Balázs (juniori, clasa B, cat. -48 kg).

Locul 2 – Szentes László (juniori, clasa B, cat. -63 kg).

Locul 4 – Nyírő Richárd  (juniori, clasa A, cat. -59 kg).

Locul 4 – Manea Tamás (juniori, clasa B, cat. 59 kg).

Cu această ocazie, conducerea clubului sportiv doreşte să adrese mulţumiri părinţilor pentru susţinere şi tuturor celor care sunt alături de club şi cred în performanţele acestor copii minunaţi. Totodată, adresează mulţumiri şi Federaţiei Române de Taekwondo WT pentru climatul optim de desfăşurare a acestei competiţii.

Taekwondo reprezintă una dintre cele mai vechi arte marţiale şi în prezent fiind foarte popular în lume ca disciplina sportivă. Semnificaţia celor trei silabe este următoarea: TAE – tehnică, lovitură executată cu membrele inferioare; KWON –tehnică executată cu pumnul închis; DO – reprezintă calea, metoda.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.