Dragii mei concetăţeni, | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Politic » Dragii mei concetăţeni,
Dragii mei concetăţeni,

Dragii mei concetăţeni,

Aş dori ca prin mandatul de consilier local să fiu reprezentantul semenilor mei şi să le apăr interesele, să fiu un om de încredere pentru comunitatea din care fac parte!

Credinţa! Speranţa! Dragostea faţă de semeni! Aceste valenţe mă vor ghida în munca mea de reprezentant al cetăţenilor!

Aş dori să fiu un reprezentant de bază al oamenilor, să le apăr drepturile în egală măsură fără niciun fel de discriminare. Suntem cu toţii importanţi pentru comunitate indiferent de meserie şi statut social. Doar împreună putem construi un oraş mai bun, mai dezvoltat!

Prin mandatul de consilier aş dori să mă implic pentru o regândire a infrastructurii urbane: fluidizarea circulaţiei, suplimentarea locurilor de parcare şi asigurarea unor tarife accesibile, finalizarea drumului către Szecsény, accesarea unor fonduri europene necesare reabilitării energetice a blocurilor deficitare din acest punct de vedere fără să fie nevoie de contribuţia locatarilor.

Voi încerca sa mă implic în atragerea investitorilor pentru crearea de locuri de muncă bine plătite, îmi voi aduce contribuţia pentru promovarea turismului zonal.

Un aspect foarte important care mă preocupă este conştientizarea şi popularizarea colectării selective a deşeurilor, a responsabilităţii faţă de mediu.

De asemenea, este esenţial să acordăm o atenţie sporită culturii şi tradiţiei, un popor va exista peste ani doar prin conservarea şi păstrarea tradiţiilor, a culturii, prin credinţă şi spiritualitate.

Aş dori să contribui la îmbunătăţirea relaţiilor interumane şi interetnice ale oraşului nostru, relaţii bazate pe respect, înţelegere şi acceptare.

Încrederea acordată pentru mandatul de consilier local îmi va oferi posibilitatea ca împreună cu dumneavoastră să creăm o comunitate stabilă, dezvoltată din toate punctele de vedere.

Votul dumneavoastră din data de 9 iunie 2024 este important pentru a dezvolta un oraş mult mai frumos, mai primitor şi cu valenţe europene.

ADRIAN-GEORGE CIOBANU, candidat la funcţia de consilier local în municipiul Miercurea-Ciuc

Comandat de Partidul Mişcarea Populară, Filiala Harghita
Executat de Fundaţia Adevărul Harghitei
CUI 21240022

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.