Program prelungit la Cabinetul de Radiologie al spitalului judeţean | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 iulie 2024
Home » Sănătate » Program prelungit la Cabinetul de Radiologie al spitalului judeţean
Program prelungit la Cabinetul de Radiologie al spitalului judeţean

Program prelungit la Cabinetul de Radiologie al spitalului judeţean

  • Decizia prelungirii orarului de funcţionare a cabinetului s-a impus în contextul creşterii semnificative a numărului de pacienţi care s-au adresat specialiştilor pentru investigaţii radiologice în ultimele săptămâni

Începând de luni, 22 noiembrie, programul Cabinetului de Radiologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă aflat la parterul Policlinicii din Miercurea Ciuc şi-a prelungit programul de lucru şi în cursul după-amiezii, începând de la ora 14:00 şi până la ora 20:00.

„Săptămânile trecute a crescut semnificativ numărul pacienţilor în laboratorul de radiologie, au fost foarte multe cereri pentru radiografii pulmonare. Pentru cazurile acute nu efectuăm programări şi în unele cazuri pacienţii au avut de aşteptat perioade mai îndelungate”, se arată într-un comunicat al spitalului judeţean, remis presei.

Potrivit documentului citat, pentru cazurile acute şi pentru pacienţii cronici cu afecţiuni pneumologice examinările radiologice se efectuează gratuit, pe baza biletelor de trimitere emise de medicii de familie şi de medicii specialişti.

„Atragem, totodată, atenţia pacienţilor cronici asupra faptului că reprogramăm pentru ianuarie 2022 examinările radiologice gratuite din luna noiembrie şi decembrie pentru pacienţii cu boli cronice. Din cauza epuizării fondurilor alocate, în acest an nu mai putem efectua gratuit aceste examinări radiologice”, se precizează în comunicatul Spitalului Judeţean de Urgenţă harghitean.

D. MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.