Program de vară la Bibliotecă Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Cultură » Program de vară la Bibliotecă Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc
Program de vară la Bibliotecă Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc

Program de vară la Bibliotecă Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” înştiinţează utilizatorii despre schimbarea programului cu publicul în perioada vacanţei de vară. Începând de luni, 26 iunie, până la 4 septembrie, utilizatorii vor avea acces la serviciile bibliotecii după următorul program: luni, între orele 10:00-18:00; marţi, miercuri şi joi, între 08:00-16:00; vineri, între 08:00-14:00.

Doritorii de lectură pentru vacanţă sunt aşteptaţi în cadrul secţiilor de împrumut cu noi apariţii de cărţi beletristice, noutăţi de autori contemporani din literatura română sau universală. Nu lipsesc noutăţile nici la secţia pentru copii, pentru cei care doresc să petreacă timpul cu lectură. Iar cei care vor să studieze la bibliotecă, au acces la serviciile sălilor de lectură. Despre programele şi evenimentele bibliotecii sau despre orice schimbare a programului informăm publicul prin site-ul bibliotecii sau prin pagina socială a instituţiei.

Catalogul electronic (https://biblioteca.judetulharghita.ro/ro/h/129/catalog-online) accesibil de la distanţă prin site-ul instituţiei oferă informaţii referitoare la publicaţiile existente în colecţiile bibliotecii.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.