Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Prinşi în flagrant, în timp ce furau din autoturisme | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Prinşi în flagrant, în timp ce furau din autoturisme
Prinşi în flagrant, în timp ce furau din autoturisme

Prinşi în flagrant, în timp ce furau din autoturisme

Trei tineri, unul din Vlăhiţa şi doi din Gheorgheni, au fost prinşi de poliţişti, duminică, în timp ce încercau să sustragă diferite bunuri din autoturisme parcate pe raza localităţilor de domiciliu.

În primul caz, tânărul de 19 ani din oraşul Vlăhiţa a fost surprins de poliţiştii de ordine publică din localitate în timp ce scotocea în interiorul unui autoturism parcat pe strada Harghitei. Potrivit compartimentului de presă din cadrul IPJ Harghita, tânărul în cauză a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este suspectul a trei tentative de furt din autoturisme, fapte comise în aceeaşi noapte, prin spargerea lunetei sau forţarea portierei. În acest caz, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În aceeaşi zi, la orele amiezii, dar de data aceasta în municipiul Gheorgheni, doi tineri de 17 şi 18 ani au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism lăsat neasigurat, parcat pe strada Nicolae Bălcescu. Şi în acest caz, pe numele celor doi tineri au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.