Primeneşte, Doamne, casa… | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 10 decembrie 2023
Home » Societate » Primeneşte, Doamne, casa…
Primeneşte, Doamne, casa…

Primeneşte, Doamne, casa…

După încă un an încărcat şi plin de realizări profesionale, la sfârşitul lui 2019, Centrul local Topliţa al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), s-a „înnoit” în prag de Sfinte Sărbători.

Fiind unul din cele şase centre locale din subordinea APIA Harghita (cum sunt şi centrele locale din Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Sânmartin, Cristuru Secuiesc şi Odorheiu Secuiesc), care deservesc fermierii din nordul judeţului, din respect pentru aceştia, dar şi pentru angajaţii APIA care îşi desfăşoară activitatea acolo, s-au făcut eforturi pentru executarea la cele mai înalte standarde a lucrărilor de reparaţii şi amenajări exterioare şi interioare, extrem de necesare.

Deoarece termenul de executare a lucrărilor sus-menţionate era data de 30 noiembrie, agentul economic din municipiul Topliţa care a executat aceste lucrări şi-a respectat blazonul, iar la data de 29 noiembrie s-a putut face recepţia finală a acestora.

Şi pentru ca tradiţia creştină să fie pe deplin respectată, momentul recepţiei lucrărilor a fost punctat de o slujbă religioasă ţinută de preotul ortodox Dragoş Luca, în prezenţa angajaţilor de la APIA Topliţa şi din conducerea judeţeană a APIA Harghita, precum şi a reprezentanţilor firmei executante, căreia i se aduc mulţumiri pe această cale pentru efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă.

Cu această ocazie, APIA Harghita le urează tuturor fermierilor harghiteni multă sănătate şi putere de muncă, iar anul care vine să le aducă acestora prosperitate şi belşug! (M.Z)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.