Primăria Topliţa a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la înfiinţarea reţelei de gaz | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 26 iunie 2022
Home » Societate » Primăria Topliţa a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la înfiinţarea reţelei de gaz
Primăria Topliţa a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la înfiinţarea reţelei de gaz

Primăria Topliţa a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la înfiinţarea reţelei de gaz

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Topliţa, Dumitru Olariu, preciza că a fost predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaz.

„Astăzi, 17 martie 2022, am participat împreună cu o echipă a primăriei alături de reprezentanţii Delgaz Grid SA (distribuitor integrat de gaze naturale şi electricitate, concesionarul proiectului de înfiinţare şi distribuire a gazelor naturale în municipiul Topliţa) şi Instgaz SRL (societatea de proiectare şi execuţie instalaţii pentru gaz metan, câştigătorii licitaţiei de proiectare şi execuţie a instalaţiei pentru municipiul Topliţa) la predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor de înfiinţare a sistemului de distribuţie – gaze naturale în municipiul Topliţa”, a scris edilul municipiului de pe Mureşul Superior.

Acesta mai preciza faptul că în prima etapă se vor realiza lucrări de înfiinţare a reţelei de gaze naturale pe tronsonul de la SRM până în zona centrală. Iar ulterior se vor realiza şi racordurile pentru consumatorii casnici şi privaţi din zonă. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.