„Poveste de Crăciun” şi un concert „Simfonic Vienez”, într-„O seară de iarnă” la Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 21 septembrie 2023
Home » Timp Liber » „Poveste de Crăciun” şi un concert „Simfonic Vienez”, într-„O seară de iarnă” la Topliţa
„Poveste de Crăciun” şi un concert „Simfonic Vienez”, într-„O seară de iarnă” la Topliţa

„Poveste de Crăciun” şi un concert „Simfonic Vienez”, într-„O seară de iarnă” la Topliţa

În acest sfârşit de săptămână, în Topliţa vor avea loc două evenimente ce amintesc de sosirea Crăciunului.

În această seară, de la ora 17:00, la Casa de Cultură va avea loc concertul „O seară de iarnă”. Vor participa elevii cursului de chitară, Trupa de teatru „Ludicus”, Clubul Sportiv „Dance” Topliţa, CSC Band, Sidonia Prodan şi Trupa Wi-Fi. Evenimentul este organizat de municipiul Topliţa şi Casa de Cultură.

Sâmbătă, de la ora 19:00, topliţenii sunt invitaţi la concertul de colinde „Poveste de Crăciun”, organizat de municipiul Topliţa, Casa de Cultură Topliţa, ADI Călimani-Giurgeu şi CNIPT Topliţa. Ajuns la a 3-a ediţie, evenimentul va fi găzduit de Catedrala „Sf. Arg. Mihail şi Gavriil” din Topliţa şi va aduce în faţa publicului Grupul Folcloric „Flori Topliţene”, coordonat de Livia Harpa şi Corul „Arhanghelii” din Topliţa; dirijor şi moderator va fi Alin Gheorghe Negrea. În program vor fi colinde româneşti şi cântece de iarnă.

La ambele evenimente, intrarea este liberă.

Luni seara, de la ora 18:00, Casa de Cultură, în parteneriat cu ADI Călimani-Giurgeu şi CNIPT Topliţa, vă invită la un concert „Simfonic-Vienez” în premieră la Topliţa.

Organizatorii vă propun să petreceţi momente muzicale unice, simţindu-vă, pentru câteva ore, ca la marile concerte de la Viena. Protagoniştii concertului vor fi Corul „Arhanghelii” Topliţa, alături de invitaţii speciali Grupul Instrumental „Traffic Strings” din Bucureşti.

Preţul unui bilet este de 10 lei. Biletele sunt puse în vânzare la Centrul de Informare Topliţa, zilnic, între orele 10:00-17:00, în limita locurilor disponibile!

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.