Peste o mie de persoane sunt aşteptate la Running Festival în Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 decembrie 2023
Home » Sport » Peste o mie de persoane sunt aşteptate la Running Festival în Miercurea-Ciuc
Peste o mie de persoane sunt aşteptate la Running Festival în Miercurea-Ciuc

Peste o mie de persoane sunt aşteptate la Running Festival în Miercurea-Ciuc

  • Până pe 13 august înscrierile se pot face la preţuri reduse

Cea de a treia ediţie a festivalului de alergare va avea loc în perioada 15-16 septembrie, în acest an ajungând în localităţi limitrofe municipiului Miercurea-Ciuc, mai exact în Păuleni şi Delniţa.

În linii mari, Running Festival îşi păstrează forma de anul trecut, fiind un eveniment care se adresează atât pasionaţilor de mişcare, cât şi alergătorilor profesionişti, solidarilor sau familiilor.

Evenimentul va fi deschis de alergarea nocturnă, la lumina frontalei, găzduită de Muntele Şumuleu. Nu vor lipsi maratonul (42 km), semimaratornul (21 km), ştafeta de maraton, cursele de 5, respectiv 10 km, dar nici una dintre cele mai îndrăgite probe, cea dedicată familiilor.

Noutatea ediţiei din acest an este inserarea probei de 10 km, adăugată la propunerea concurenţilor.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către organizatori, până în prezent s-au înscris la Runnig Festival Miercurea-Ciuc persoane din peste 20 de judeţe ale ţării, precum şi din străinătate. Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 900 de persoane, iar acum se doreşte să se treacă de o mie.

Doritorii se pot înscrie, pe pagina de Internet a evenimentului – runningfestival.ro – până pe 27 august, iar până pe 13 august o pot face la un preţ redus. Organizatorii precizează că nu se pot face înscrieri în ziua concursurilor.

Toţi concurenţii vor primi un pachet de participare, iar cei mai buni alergători din probele de maraton, semimaraton şi ştafetă vor fi răsplătiţi cu sume în bani, care variază între 500 de lei şi 2.000 de lei. De asemenea, toţi cei care vor lua startul în probele din cadrul festivalului de alergare sunt invitaţi la petrecerea cu paste de la sfârşitul fiecăreia din cele două zile, tichetul de masă fiind inclus în pachetul de participare.

Runnig Festival Miercurea-Ciuc este organizat de Primăria municipiul Miercurea-Ciuc şi Asociaţia Club Sportiv Siculus CyclingClub.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.