Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Peste 94 la sută din social-democraţii harghiteni au votat cu Dragnea | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Politic » Peste 94 la sută din social-democraţii harghiteni au votat cu Dragnea
Peste 94 la sută din social-democraţii harghiteni au votat cu Dragnea

Peste 94 la sută din social-democraţii harghiteni au votat cu Dragnea

Aproximativ 90 la sută dintre membrii PSD din Harghita s-au prezentat duminică la urne pentru a-şi alege preşedintele, iar 94,46 la sută dintre ei au votat cu Liviu Dragnea, într-una dintre cele mai mici organizaţii judeţene din ţară.

Prim-vicepreşedintele PSD Harghita, Dan Petruţ, a declarat pentru Agerpres că, din totalul de 2.503 membri înregistraţi în judeţ, au participat la vot un număr de 2.257, ceea ce înseamnă un procent de 90,17 la sută. Dintre social-democraţii prezenţi la urne au votat cu Liviu Dragnea un număr de 2.132, adică 94,46 la sută, 103 s-au declarat împotriva alegerii acestuia ca preşedinte, iar 22 de voturi au fost nule.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea a fost votat în unanimitate doar în oraşul Bălan. În judeţ au fost organizate 11 secţii de votare, în localităţile Odorheiu-Secuiesc, Miercurea-Ciuc, Voşlăbeni, Sărmaş, Subcetate, Gălăuţaş, Topliţa, Bilbor, Corbu, Tulgheş şi Bălan.

„Suntem mulţumiţi de prezenţa la vot, în ciuda vremii foarte capricioase. Pe viitor, încercăm să ne organizăm cât mai bine, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, întrucât urmează un an în care avem atât alegeri locale, cât şi parlamentare, unde sperăm să obţinem cât mai multe reuşite”, a spus Dan Petruţ. (Agerpres)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.