Peste 19 kg de tutun pentru narghilea confiscate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Peste 19 kg de tutun pentru narghilea confiscate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare
Peste 19 kg de tutun pentru narghilea confiscate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare

Peste 19 kg de tutun pentru narghilea confiscate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare

În cursul zilei de joi, specialiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Harghita, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în municipiul Odorheiu Secuiesc.

IPJ Harghita a precizat, astăzi, că mandatele au fost emise în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de „deținerea de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false, peste limitele legale”.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și confiscat peste 19 kg de tutun utilizat pentru narghilea. De asemenea, un tânăr de 23 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost adus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.

Conform sursei citate, după audieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Covasna.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.