Percheziţii în desfășurare Miercurea-Ciuc (3): Viceprimarul Antal a obţinut beneficii personale în urma atribuirii unui contract (surse) | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Percheziţii în desfășurare Miercurea-Ciuc (3): Viceprimarul Antal a obţinut beneficii personale în urma atribuirii unui contract (surse)
Percheziţii în desfășurare Miercurea-Ciuc (3): Viceprimarul Antal a obţinut beneficii personale în urma atribuirii unui contract (surse)

Percheziţii în desfășurare Miercurea-Ciuc (3): Viceprimarul Antal a obţinut beneficii personale în urma atribuirii unui contract (surse)

Attila Antal, viceprimarul municipiului Miercurea-Ciuc, este suspectat că a obţinut beneficii personale de la o firmă căreia i-a atribuit un contract de lucrări în valoare de peste 18 milioane de lei, în calitate de preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor, potrivit unor surse judiciare.

În schimbul atribuirii contractului de reabilitare a două instituţii de învăţământ, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional, viceprimarul ar fi beneficiat din partea societăţii câştigătoare, SC Harbau SRL, de lucrări de construcţii în condiţii preferenţiale la reşedinţa sa din Miercurea-Ciuc, imobil aflat în prezent în proprietatea părinţilor săi.

Conform aceloraşi surse, firma respectivă a încasat pentru lucrările de construcţii efectuate 20.000 de lei, un preţ de cinci ori mai mic decât cel real. În plus, la solicitarea lui Antal, o parte dintre materialele de construcţii achiziţionate au fost facturate către societatea Harbau SRL, care a suportat astfel costul lor. (Agerpres)

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.