În 7 iulie:Penitenciarul Miercurea-Ciuc îşi deschide porţile pentru vizitatori | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Societate »
În 7 iulie:
Penitenciarul Miercurea-Ciuc îşi deschide porţile pentru vizitatori
<h5><i>În 7 iulie:</i></h5>Penitenciarul Miercurea-Ciuc îşi deschide porţile pentru vizitatori

În 7 iulie:
Penitenciarul Miercurea-Ciuc îşi deschide porţile pentru vizitatori

  • Înscrieri se pot face începând de astăzi şi până pe 5 iulie

În fiecare an, la 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte ziua personalului din sistemul administraţiei penitenciare din România, sub patronajul Sfinţilor Petru şi Pavel. Cu această ocazie, cei care doresc să cunoască o parte din activitatea de dincolo de gratii, pot participa la „Ziua Porţilor Deschise”,a informat Penitenciarul Miercurea-Ciuc printr-un comunicat.

„Ziua Porţilor Deschise” va avea loc în data de7 iulie a.c., la sediul Penitenciarului Miercurea-Ciuc, în două serii (09:00-10:30, 10:30-12:00) a câte 20 de persoane.

Conform sursei citate, înscrierile se pot face la numerele de telefon: 0266/31.69.71, 0266/31.69.72 sau 0266/31.69.73, începând de astăzi şi până pe 5 iulie.

„Pentru ca activitatea să respecte prevederile legale privind accesul în penitenciar, persoanele care vor vizita Penitenciarul sunt obligate să îşi dovedească identitatea cu cartea sau buletinul de identitate valabile, cartea de identitate provizorie, cu paşaport valabil sau orice alt act valabil cu fotografie, emis de o autoritate a statului al cărui cetăţeni sau rezidenţi sunt.

De asemenea, persoanele vizitatoare nu au acces cu aparate de filmat, de fotografiat, telefoane mobile, componente şi accesorii ale acestora sau alte dispozitive care au posibilitatea stocării de date/înregistrare/redare/transmitere date, aparate GPS, ceasuri inteligente. Facem menţiunea că se interzice accesul în penitenciar a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influenţa alcoolului sau stupefiantelor.

Vă aşteptăm cu drag pentru a vizita o parte din instituţia noastră şi pentru a ne cunoaşte colegii aflaţi la datorie în zi de sărbătoare, precum şi o realitate care deseori nu se vede”, se arată în comunicatul semnat de directorul Penitenciarului Miercurea-Ciuc, comisar şef de poliţie penitenciară Octavian Pop.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.