Până la sfârșitul lunii, accesul la permise și înmatriculări auto se face doar pe baza programării on-line | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate » Până la sfârșitul lunii, accesul la permise și înmatriculări auto se face doar pe baza programării on-line
Până la sfârșitul lunii, accesul la permise și înmatriculări auto se face doar pe baza programării on-line

Până la sfârșitul lunii, accesul la permise și înmatriculări auto se face doar pe baza programării on-line

Instituția Prefectului Harghita a emis un comunicat de presă în care precizează faptul că, până la sfârșitul acestei luni, accesul la birourile de înmatriculări auto și permise se face doar pe baza programărilor on-line.

Prin prezenta aducem la cunoștința celor interesați, că în perioada 11-31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al Instituției Prefectului Județul Harghita și/sau pe site-ul  www.drpciv.ro.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea „online – pasul 2”, vă rugăm să consultați site-ul Instituției Prefectului Județul Harghita și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Pentru desfășurarea în condiții normale a activității contăm pe înțelegerea dumneavoastră.

Instituția Prefectului Județul Harghita

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.