„Oricum – Dumnezeu ne ştie pe toţi” | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Sănătate » „Oricum – Dumnezeu ne ştie pe toţi”
„Oricum – Dumnezeu ne ştie pe toţi”

„Oricum – Dumnezeu ne ştie pe toţi”

„Parafrazând titlul unui vechi şi cunoscut film Domnului Profesor cu dragoste, doresc ca aceste rânduri pe care în chip smerit încerc a le aşeza în paginile ziarului Informaţia Harghitei, fără a avea pretenţia că sunt un mânuitor al condeiului, să exprime întreaga mea recunoştinţă şi mulţumire adresată oamenilor în halate albe, care prin dragoste şi profesionalism mi-au redat sănătatea şi m-au ajutat să mă întorc în mijlocul familiei”.

Rândurile de mai sus ne-au fost adresate pentru a fi inserate în paginile ziarului de preot HOJDA MIRCEA din Sovata, judeţul Mureş. Printre altele, părintele ne relatează faptul că în perioada 23-28 iunie 2014 a fost internat la Spitalul Municipal Topliţa, secţia chirurgie şi, în cele cinci zile – trei la terapie intensivă şi două în salon – a fost înconjurat cu multă dragoste şi pricepere de întreg personalul deservent – medici, asistente, infirmiere, cărora doreşte să le mulţumească – şi pe care, preot fiind, îl va pomeni în rugăciunile sale personale sau la biserică. „Aceşti oameni minunaţi – consemnează părintele – se fac împlinitori şi următori cu sfinţenie a celei mai mari porunci din LEGE: Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, iar pe APROAPELE tău, ca pe tine însuţi”.

Iniţial, după cum ne-a precizat, părintele a dorit să mulţumească personal, să-i nominalizeze pe cei care l-au îngrijit, dar, din teama de a nu greşi, încadrând nepotrivit pe cineva sau a uita pe cineva, a ales „formula” „Mulţumesc întregului personal medico-sanitar din cadrul Spitalului Municipal Topliţa”. Citez din scrisoarea ce ne-a fost adresată: „Oricum – Dumnezeu ne ştie pe toţi, aşadar, Doamnelor şi Domnilor doctori – cu dragoste, preot HOJDA MIRCEA”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.