Olimpiada nebuniilor la Băile Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 24 septembrie 2023
Home » Timp Liber » Olimpiada nebuniilor la Băile Harghita
Olimpiada nebuniilor la Băile Harghita

Olimpiada nebuniilor la Băile Harghita

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, Serviciul Public Salvamont şi Salvaspeo al Consiliului Judeţean Harghita şi Consiliul studenţilor de la facultăţile din cadrul Universităţii „Sapientia” din Miercurea-Ciuc organizează în data de 7 martie 2015, la Hotelul Ozon Harghita-Băi, o nouă ediţie a Olimpiadei nebuniilor. Vechii şi actualii participanţi sunt aşteptaţi să ia parte la o nouă ediţie, pentru a aduce un suflu nou, ingeniozitate prin atelajele construite sau fie şi prin simpla prezenţă, deoarece programul din acest an este unul foarte interesant. Marele premiu din acest an încă nu este cunoscut, însă toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi să participe.

Ideea principală a olimpiadei de la Băile Harghita este construirea de atelaje cât mai ingenios posibile cu ajutorul cărora concurenţii să alunece pe pârtia din vecinătatea Hotelului Ozon. Pe lângă competiţia de alunecare vor avea loc şi concursuri de snow-board, snowmobil, salvamont, sculpturi în gheaţă şi lemn şi multe altele. Se va organiza de asemenea şi concert şi petrecere în aer, nelipsind nici deja clasica alunecare pe pârtie cu cada de baie.

Se pot înscrie în competiţie toate acele persoane care au un atelaj care face posibilă alunecarea pe pârtie. Toţi participanţii vor fi recompensaţi, iar cel mai ingenios atelaj va fi răsplătit cu premiul cel mare.

Înscrierea la competiţie este gratuită şi se poate face la faţa locului sau în data de 6 martie, vineri, cu începere de la ora 10:00, în parcarea de la sediul Consiliului Judeţean, unde va exista şi o expoziţie a atelajelor care urmează să intre în concurs.

În ziua desfăşurării competiţiei vor exista curse speciale de autobuz de la Miercurea-Ciuc la Băile Harghita, orele de plecare fiind 09:30, 10:00 şi 10:30, iar ora de întoarcere este 18:00.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.