Odorheiu Secuiesc: Un bărbat decedat şi trei persoane rănite, în urma unei altercaţii | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 23 ianuarie 2023
Home » Societate » Odorheiu Secuiesc: Un bărbat decedat şi trei persoane rănite, în urma unei altercaţii
Odorheiu Secuiesc: Un bărbat decedat şi trei persoane rănite, în urma unei altercaţii

Odorheiu Secuiesc: Un bărbat decedat şi trei persoane rănite, în urma unei altercaţii

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut

Un bărbat de 40 de ani a murit şi trei persoane au fost transportate la spital cu diferite răni, după ce membrii a două familii vecine din Odorheiu Secuiesc s-au luat la bătaie. În urma scandalului, procurorul de caz din cadrul Tribunalului Harghita a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor, iar ieri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Altercaţia a avut loc duminică seara, pe strada Budvar din Odorheiu Secuiesc şi a fost sesizată Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc de o localnică.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, la faţa locului s-au deplasat mai multe patrule, atât mixte de ordine publică şi de poliţie rutieră, cât şi de investigaţii criminale, care au acţionat mai întâi pentru salvarea victimelor şi pentru aplanarea conflictului. Ulterior au fost identificaţi câte 3-4 membri din două familii vecine, între care a avut loc altercaţia, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie şi consum de băuturi alcoolice.

Conform sursei citate, un tânăr de 21 de ani a fost atacat cu un cuţit de bărbatul  40 de ani. Pentru a se apăra, tânărul l-a lovit la rândul său de mai multe ori şi i-a provocat leziuni care au cauzat decesul bărbatului.

Alte trei persoane, două de sex masculin şi una de sex feminin, au fost rănite în bătaie şi au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale.

În cauză, pe lângă reţinerea suspectului pentru comiterea omorului, cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirii participaţiei acestora la comiterea faptelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii publice şi lovirea sau alte violenţe. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.