Odorheiu Secuiesc: Trei persoane găsite decedate în casă, posibil intoxicate cu gaz | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Odorheiu Secuiesc: Trei persoane găsite decedate în casă, posibil intoxicate cu gaz
Odorheiu Secuiesc: Trei persoane găsite decedate în casă, posibil  intoxicate cu gaz

Odorheiu Secuiesc: Trei persoane găsite decedate în casă, posibil intoxicate cu gaz

Trei persoane, doi bărbați de 32 și 38 de ani, respectiv o femeie de 51 de ani, au fost găsite decedate, joi seară, într-o casă din municipiul Odorheiu Secuiesc, a informat Biroul de presă din cadrul IPJ Harghita. De asemenea, în imobil au mai fost găsite și  cadavrele a 5 câini.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU „Oltul” al județului Harghita, pentru deblocarea ușii la fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj SAJ. În încăperea în care au fost identificate cadavrele era o butelie deschisă care alimenta un aragaz, iar unul din ochiurile aragazului era deschis, fără flacără.

Cadavrele celor trei persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor și a cauzelor producerii evenimentului.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.