În urma unei explozii la o pensiune din Harghita-MădăraşO persoană a ajuns la spital cu arsuri minore; parterul unităţii de cazare a fost distrus | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate »
În urma unei explozii la o pensiune din Harghita-Mădăraş
O persoană a ajuns la spital cu arsuri minore; parterul unităţii de cazare a fost distrus
<h6><i>În urma unei explozii la o pensiune din Harghita-Mădăraş</i></h6>O persoană a ajuns la spital cu arsuri minore; parterul unităţii de cazare a fost distrus

În urma unei explozii la o pensiune din Harghita-Mădăraş
O persoană a ajuns la spital cu arsuri minore; parterul unităţii de cazare a fost distrus

O explozie care s-a produs, astăzi, la o pensiune din staţiunea Harghita-Mădăraş s-a soldat cu rănirea unei persoane, dar şi cu pagube materiale, fiind afectat parterul unităţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, cpt. Alina Ciubotariu, preciza că incidentul a fost semnalat, prin 112, la ora 11:34, iar la faţa locul s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială, şi un echipaj SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean). În urma exploziei, care nu a fost urmată de incendiu, o persoană de 47 de ani care prezenta arsuri minore (de nivelul I şi II) la nivelul feţei a fost preluată de personalul de pe ambulanţă şi transportată la spitalul din Odorheiu Secuiesc.

Cpt. Alina Ciobotariu mai spunea că în momentul producerii exploziei la unitatea respectivă nu erau turişti pentru că aceasta se afla în curs de renovare.

Pagubele materiale au fost evaluate la aproximativ 14.000 de lei, fiind afectat parterul construcţiei, la nivelul tavanului, pereţilor despărţitori şi tâmplăria. Cauza probabilă a exploziei a fost tăierea conductei de gaze fără respectarea normelor. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.