Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

„O măgărie fără seamăn” | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Politic » „O măgărie fără seamăn”
„O măgărie fără seamăn”

„O măgărie fără seamăn”

Deputatul PNL Theodor Paleologu a declarat că este absolut inacceptabilă mărirea salariilor deputaţilor fără ca numărul acestora să se reducă la 300.

„E total deplasată această discuţie (despre mărirea salariilor parlamentarilor – n.r.). Am putea, într-adevăr, discuta despre creşterea salariilor deputaţilor dacă ei ar fi 300, aşa cum ne-a cerut poporul român. Eu nu invoc adesea voinţa poporului român, dar de data asta chiar e cazul să o facem. Adică este inadmisibil! Menţinem Parlamentul la un număr mult prea mare de deputaţi şi în plus de asta vrem să ne şi mărim salariile, să le dublăm. Este absolut inacceptabil!”.

El a adăugat că o indemnizaţie de deputat român este mult mai mică decât o indemnizaţie de deputat francez, dar parlamentarii români „chiar nu merită mai mult” şi chiar şi actuala indemnizaţie este prea mare pentru cât de puţin fac aceştia.

„Se poate avea în vedere, eventual, o creştere a indemnizaţiilor deputaţilor, dar cu condiţia ca numărul lor să fie redus la 300, aşa cum ne-a cerut referendumul pe care îl avem cu toţii în amintire. Dacă nu se satisface această condiţie, este o măgărie fără seamăn”, a precizat deputatul liberal. (Prompt Media)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.