Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Noul mers al trenurilor nu aduce modificări esenţiale pentru harghiteni | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 23 mai 2024
Home » Societate » Noul mers al trenurilor nu aduce modificări esenţiale pentru harghiteni
Noul mers al trenurilor nu aduce modificări esenţiale pentru harghiteni

Noul mers al trenurilor nu aduce modificări esenţiale pentru harghiteni

Pentru stabilirea lui au fost purtate discuţii inclusiv cu cele mai mari firme din judeţ, pentru ca navetiştii să nu aibă de suferit

Duminică va intra în vigoare noul mers al trenurilor, dar acesta nu va aduce modificări importante în ceea ce priveşte orarul trenurilor care tranzitează judeţul nostru.

Şeful Staţiei de Călători Miercurea-Ciuc, Dumitru Botezatu, spunea că pentru noul mers al trenurilor s-au avut discuţii cu principalii operatori economici din Miercurea-Ciuc şi din judeţ, astfel încât să fie satisfăcute, în primul rând, necesităţile navetiştilor. Din acest motiv, spunea acesta, modificările apărute în orar nu sunt semnificative, de maximum 3-5 minute.

Totuşi, sunt şi trenuri care şi-au modificat orarul, unul dintre acesta fiind internaţionalul Harghita Braşov – Budapesta. Dacă după actualul orar, acesta pleca din Miercurea-Ciuc la ora 09:27, iar din Topliţa la ora 11:01, după noul program Harghita va pleca din Miercurea-Ciuc la ora 08:47, iar din Topliţa în jurul orei 10:20. De asemenea, la întoarcerea din Ungaria, Harghita are ora de sosire în Topliţa la ora 18:29, iar în Miercurea-Ciuc la 20:09; după mersul care va intra în vigoare de duminică, acesta va ajunge în Miercurea-Ciuc la ora 22:06, iar în Topliţa în jurul orei 20:32.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.