Niciun loc liber pentru minivacanța de 1 Decembrie în stațiunilile Băile Tușnad și Borsec | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Niciun loc liber pentru minivacanța de 1 Decembrie în stațiunilile Băile Tușnad și Borsec
Niciun loc liber pentru minivacanța de 1 Decembrie în stațiunilile Băile Tușnad și Borsec

Niciun loc liber pentru minivacanța de 1 Decembrie în stațiunilile Băile Tușnad și Borsec

La Băile Tușnad oaspeții hotelurilor din stațiune, care și-au rezervat locuri cu săptămâni bune înainte, au sosit încă de aseară.

Nici la Hotelul O3zone, nici la Hotelul Tușnad și nici la Hotelul Ciucaș nu mai sunt locuri disponibile pentru minivacanța de 1 Decembrie, la fel și la pensiunile din oraș cu care am reușit să vorbim.

„La hotelurile O3zone și Tușnad capacitatea de cazare a fost valorificată în întregime și chiar și pentru zilele următoare”, precizează Leila Székely, directoarea de Marketing şi Vânzări a Companiei şi a Hotelului O3zone, având în vedere că anul acesta minivacanța de 1 Decembrie a început în data de 30 noiembrie și se termină abia pe data de 4 decembrie, deci cinci zile pline.

„Noi nu mai avem niciun loc liber pentru 1 Decembrie încă de acum 3-4 săptămâni și am reușit să vindem toate locurile și pentru Crăciun, dar și pentru Revelion”, ne spune directoarea Hotelului Ciucaș Ileana Colcer.

Nu mai găsiți locuri disponibile pentru minivacanța de 1 Decembrie nici în stațiunea Borsec.

„Pentru 1 Decembrie toate locurile au fost ocupate, personal m-am interesat la pensiuni”, a afirmat Sárpátki Melánia, preşedinta Asociaţiei Turistice Borsec.

D. MEZEY

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Proprietar Pensiune Borsec

    Proprietar Pensiune Borsec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.