Motociclişti răniţi grav | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Societate » Motociclişti răniţi grav
Motociclişti răniţi grav

Motociclişti răniţi grav

Trei motociclişti au suferit răni grave, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au fost implicaţi în trei accidente diferite.

Primul accident a avut loc sâmbătă după-amiază, când un motociclist de 38 de ani, în timp ce mergea pe DN 13/A, între Lupeni şi Odorheiu Secuiesc, în timpul unei manevre neregulamentare de depăşire a derapat şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de un şofer de 42 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita.

În acest caz, motociclistul prezenta multiple plăgi escoriate la nivelul membrelor şi acuza dureri la coloana vertebrală şi cap, fiind preluat de echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi transportat la spitalul din municipiul de pe Târnava Mare, conform Biroului de presă din cadrul ISU „Oltul Harghita. Din accident a rezultat şi rănirea uşoară a unei femei, pasageră pe motocicletă.

Al doilea accident în care a fost implicat un motociclist de 27 de ani, din comuna Sânsimion, a avut loc tot pe DN 13/A, dar în afara oraşului Vlăhiţa. În acest caz, tânărul de 27 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi nu a păstrat o distanţă de siguranţă suficientă faţă de un autoturism condus regulamentar în aceeaşi direcţie de o femeie de 42 de ani, din comuna Siculeni, care a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum lateral stânga, intrând în coliziune cu aceasta.

Al treilea accident a avut loc în municipiul Odorheiu Secuiesc, pe direcţia străzilor Wesselenyi Miklós – Nicolae Bălcescu din localitate. De data aceasta, şoferul unui autoturism, de 31 de ani, la intersecţia semaforizată cu strada Tamási Áron, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În acest caz, motociclistul acuza dureri la nivelul membrelor inferioare.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, nici unul dintre cei implicaţi în aceste accidente nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.