Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Minune Qanon: România votează Trump şi iese Iohannis | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 25 februarie 2024
Home » (Inter)Național » Minune Qanon: România votează Trump şi iese Iohannis
Minune Qanon: România votează Trump şi iese Iohannis

Minune Qanon: România votează Trump şi iese Iohannis

Odată cu inculparea lui Trump de către Congres, se îndreaptă spre final scandalul alegerilor din SUA. De altfel nici o instituţie şi nici un judecător n-a găsit măcar o singură dovadă a fraudei, toate procesele trumpiştilor fanatici şi ale avocaţilor cu ştaif au fost pierdute, iar după invazia de la Capitoliu s-a ajuns ca bietul Trump să fie considerat cvasi-iresponsabil, inclusiv de membri ai propriului partid. De altfel, încă din primele săptămâni de mandat, unii funcţionari oneşti de la Casa Albă au declarat, uluiţi, că noul preşedinte are un discernământ pueril, de copil – şi că e practic incapabil să-şi prevadă consecinţele deciziilor.

După patru ani de excentricităţi şi agitaţiuni s-au trezit şi câţiva politicieni influenţi să le ceară militarilor americani garanţia că Trump nu va porni un război mondial în ultimele zile de mandat, iar înalţi responsabili militari au cerut Congresului să schimbe legea, astfel încât nici un preşedinte instabil să nu mai aibă la discreţie butonul nuclear.

Cu alte cuvinte, acum patru ani americanii au votat un fante de televizor, protagonist al unei emisiuni în care decidea eliminări din joc fără argumente şi fără logică. De ce au făcut-o? Pentru că Trump era viu, agitat şi vocal, atu-uri în plus faţă de fostul primar al comunei Deveselu (că tot are comuna legătură cu armata de peste Ocean), care a fost votat de români mort sadea. 1-0 pentru SUA.

Fireşte că noi, oamenii obişnuiţi, orbiţi de conformismul logic care ne croieşte viaţa, nu ştim şi nu putem vedea cu ochii minţii cine este Trump în interiorul său de erou şi nici ce viitor măreţ corporal şi spiritual are el, deşi personajul care vieţuieşte într-o opulenţă greu de descris pare a fi ajuns definitiv pe făraş.

Dar nu vă impacientaţi, tot ce nu ştim şi nu bănuim noi, ştie Cornel Sabou, şeful Qanon România, cel care, după propriile-i cuvinte, „va salva Patria noastră din mâinile pătate de sânge ale acestor sclavi ai Ocultei” cu care se războieşte de atâta vreme şi viteazul Trump. Întrucât deviza adunăturii este Unde merge unul, mergem toţi, chiar dacă ăla din faţă e sărit de pe fix, nu e greu să deduci că aşa cum gândeşte Sabou gândesc toţi, aşadar îi includem.

Iată cum redă, în scris, şeful vizionar al Qanon România mitingul de susţinere a lui Trump care a avut loc la Bucureşti: „De îndată ce patrioţii s-au adunat în spaţiul public, în apropiere de Ambasada SUA la Bucureşti, au apărut şi primele echipaje de Poliţie şi Jandarmerie. Deoarece noi, patrioţii Q, am refuzat să ne supunem la somaţiile lansate de autorităţi privind purtarea obligatorie a măştii şi menţinerea unei distanţe sociale, în scurt timp la faţa locului au sosit echipaje de jandarmi, poliţie (parcă ăştia mai sosiseră odată, dar cu P şi J mari), inclusiv unităţi înarmate de la Trupele Speciale”. Dar ţi-ai găsit cu cine să te pui! „Quanonii prezenţi nu s-au lăsat intimidaţi şi şi-au continuat programul” – acela de a „transmite întregii lumi că ROMÂNIA VOTEAZĂ TRUMP”(cu majuscule în original – n.n.).

Ca să vezi: România votează Trump şi preşedinte iese Iohannis, cu toate că patrioţii Q înfruntă atât de curajos Sistemul şi Oculta Mondială. De unde naiba acest rezultat? Pentru că în lume se desfăşoară, chiar acum şi fără să ştiţi dumneavoastră, care dormiţi purtaţi de vise, „un război mondial, dar nu între Naţiuni! De când Donald Trump este Preşedinte al Statelor Unite s-au terminat războaiele, atentatele teroriste şi celelalte crime mondiale pe care le executa Oculta (…) este un război mondial între patrioţii din întreaga lume, din toate Ţările şi Oculta Mondială. În România, acest război este dus în exclusivitate de zecile de mii de patrioţi din Mişcarea Q România”.

Cornel Sabou ştie precis şi o scrie cu mâna lui că „funcţionarii Ocultei Mondiale au început să introducă în procesul de numărare a voturilor zeci de milioane de buletine de vot colectate prin poştă!” – iar fraza se termină, fireşte, cu un uriaş semn al exclamării. După ce că sunt aduse din China, voturile intră apoi în soft-ul Dominion al Ocultei Mondiale, care a preluat sute de mii de voturi false descărcate de pe stick-uri, toate în favoarea lui Biden. Ne abţinem, dintr-o explicabilă discreţie, să mai redăm toate informaţiile înfiorătoare pe care şeful Sabou le-a descoperit, îi reproducem doar predicţia, fermă şi hotărâtă precum obeliscul de la Wasinghton: „Donald Trump va rămâne preşedinte al SUA (…) iar ceea ce va urma în perioada 2021-2024 va fi o vânătoare de criminali la scară mondială”.

Întrucât îmi este imposibil să cred că Trump este într-adevăr deştept şi că va mai fi vreodată preşedinte, probabil că voi fi vânatul, iar marele Sabou, până când nu ajunge la ospiciu, vânătorul. El şi patrioţii lui fără mască, înainte de a se infecta.

Sentimentul de vânat îmi e comun, l-am exersat îndelung, de pe când ne dădeau sistematic în judecată personalităţi barosane ale formaţiunii etnice precum Tőkés, Kincses Előd, Sántha Pál Vilmos, ori potentaţi de anvergura financiar-economică a lui Csibi, care intra fastuos în sala de judecată în fruntea unei şlehte de avocaţi de credeai că tocmai sosise Kubilai-han.

N-au câştigat nici unul.

În decembrie tocmai s-a încheiat un amplu ciclu de procese intentate de o fantasmă din Gheorgheni, care visează cai verzi pe pereţi şi imită, pe invers, un şef român de ONG care câştigă în justiţie pe bandă rulantă pur şi simplu pentru că se axează pe fapte concrete şi pe lege, nu pe fantezii.

Problema este că mizeriile astea sunt cronofage, ne mănâncă timpul şi din cauza marilor patrioţilor secui care bat câmpii cu graţie nu ne putem ocupa, în toată splendoarea subiectului, de patrioţii români Qanon, care sunt foarte comici în încrâncenarea lor de a exclude din cultura mapamondului logica aristotelică, drept care vor face mai departe atât deliciul comentatorilor, cât şi al cititorilor.

M. GROZA

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.