Membri sau foști membri ai formațiilor Dream Theater, Testament și Megadeth vor cânta pe scena de la Râșnov | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Timp Liber » Membri sau foști membri ai formațiilor Dream Theater, Testament și Megadeth vor cânta pe scena de la Râșnov
Membri sau foști membri ai formațiilor Dream Theater, Testament și Megadeth vor cânta pe scena de la Râșnov

Membri sau foști membri ai formațiilor Dream Theater, Testament și Megadeth vor cânta pe scena de la Râșnov

Organizatorii celui mai important festival de muzică rock din zonă – Rockstadt Extreme Fest, care este găzduit de Râșnov – au anunțat zilele acestea un nou nume din lista lungă cu formațiile care vor urca pe scenă în perioada 2-5 august. Este vorba de Metal Allegiance (heavy metal), formația care are mai puțin de 4 ani de existență, dar care s-a format în urma colaborării unor nume importante din scena metalului mondial. Mike Portnoy (de la Sons of Apollo, fost la Dream Theatre), Alex Skolnick (de la Testament), David Ellefson (de la Megadeth) și Mark Menghi sunt cei care, în 2014, puneau bazele trupei.

Pe lângă faptul că este alcătuită din membri ai mai multor trupe, formația i-a obișnuit pe fani ca în timpul concertelor să aducă pe scenă și alte nume sonore din muzica rock: așa au fost invitați membri de la Pantera, Anthrax, Slayer, Sepultura, Motörhead sau Black Sabbath.

Despre acest proiect, Alex Skolnick spunea că „numele super-grup este deseori folosit pentru Metal Allegiance, dar pentru mine e vorba de mai multe supergrupuri. Este vorba de unitate. Cuvântul alianță este perfect. Compunem și cântăm muzica pentru fanii metal”.

La Rockstadt Extreme Fest, Metal Allegiance vor prezenta al doilea lor album ce urmează a fi lansat via Nuclear Blast, dar și cele mai celebre piese din istoria muzicii heavy metal, împreuna cu invitații lor speciali.

∗∗∗

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc în aceeași locație a Terenului de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, spațiu unde zeci de formații internaționale vor concerta pe parcursul a 4 zile în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, fiind disponibile (rockstadtextremefest.ro, myticket.ro, bilete.ro) la următoarele prețuri: până pe 4 februarie – 230 de lei; între 5 februarie și 1iulie – 270 de lei; după această dată – 300 de lei.

La fel ca și la edițiile precedente,  organizatorii nu au scos și bilete de o zi, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Până în acest moment, pentru ediția din acest an organizatorii au anunțat următoarele formații: Powerwolf, Converge, Septicflesh, Belphegor (Totenritual Ceremony) Misery Index, Gutalax, Fleshless, Dust Bolt, Obscure Sphinx, Infest și Kistvaen (Special 10 anniversary show).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.