Maximum Rock Festival: programul pe zile | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 25 septembrie 2021
Home » Timp Liber » Maximum Rock Festival: programul pe zile
Maximum Rock Festival: programul pe zile

Maximum Rock Festival: programul pe zile

  • Sunt puse în vânzare și bilete pentru fiecare zi de festival

A rămas mai puțin de o lună până la unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate muzicii rock care va avea loc în acest an în România. Cu formații din Olanda, Elveția, Suedia, Israel, Bulgaria și, bineînțeles, România, a opta ediție a Maximum Rock Festival va avea loc, la București, la Arenele Romane, în perioada 11-12 septembrie.

Cum anul trecut, din cauza pandemiei, au lipsit concertele, pentru 5 dintre formațiile prezente la festival va fi ocazia de a-și prezenta și ultimele noutăți discografice. Este vorba de: Epica, cu albumul Omega, apărut în acest an; Therion a lansat tot în acest an albumul Leviathan; și israelienii de la Subterranean Masquerade și-au lansat albumul Mountain Fever tot în acest an; Eluveitie va veni la București cu materialul Ategnatos, apărut în 2019; iar Riot Monk cu un material apărut anul trecut.

Programul festivalului

Sâmbătă, 11 septembrie

Magnetic (Bulgaria)

Riot Monk (România)

Orphaned Land (Israel)

Therion – coheadliner (Suedia)

Epica – headliner (Olanda)

Duminică, 12 septembrie

Loch Vostok (Suedia)

Subterranean Masquerade (Israel)

Dirty Shirt – coheadliner (România)

Eluveitie – headliner (Elveția)

Bilete și abonamente

Pe pagina de Internet ambilet.ro sunt disponibile atât abonamentele, cât și bilete pe zile pentru eveniment. Abonamentele (maxim 500 de bucăți), până pe 10 septembrie au prețul de 279 lei. Prețul unui bilet pentru o zi de festival este de 179 lei, cu precizarea că sunt disponibile 200 de bucăți.

***

Istoria festivalului Maximum Rock a început în 2006, atunci când, pe terenul aeroportului din Cluj Napoca se desfășura prima ediție. La aceasta, pe lângă două nume mari ale muzicii internaționale, participau și harghitenii de la Defect. A mai fost ediția din 2007, după care a urmat o pauză de 5 ani, iar festivalul s-a mutat în București. După 5 ediții consecutive (2013-2017), au urmat alți doi ani de pauză. Ediția cu numărul 8 trebuia să se desfășoare anul trecut, însă din cauza pandemiei a fost amânată pentru acest an.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.