Maratonul Sănătăţii, ediţia de iarnă | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 decembrie 2023
Home » Sport » Maratonul Sănătăţii, ediţia de iarnă
Maratonul Sănătăţii, ediţia de iarnă

Maratonul Sănătăţii, ediţia de iarnă

Duminică, 17 februarie, pe pârtia de schi-biatlon de la Harghita-Băi, se va desfăşura cea de-a 36-a ediţie a Maratonului Sănătăţii, ediţia de iarnă, startul urmând a se da la ora 10:00.

Pentru acest an, organizatorii evenimentului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Schi-Biatlon –propun un traseu ce va măsura între 5 şi 8 km, la maraton putând participa atât sportivii legitimaţi, cât şi cei nelegitimaţi, din ţară şi străinătate. În funcţie de categoria de vârstă la care vor participa, concurenţii vor urma să parcurgă 3, respectiv 6 ture pe traseu.

Ca în fiecare an, şi acum organizatorii vor asigura premii pentru primii (diplome, cupe, medalii) 3 clasaţi la fiecare categorie de vârstă (atât la masculin, cât şi la feminin), precum şi pentru primii din clasamentul absolut (Open). De asemenea, se vor acorda premii pentru: instituţia cu cea mai numeroasă participare; familia cu cea numeroasă participare; concurentul sosit de la cea mai mare distanţă; pentru cel mai tânăr, respectiv cel mai în vârstă concurent, atât la feminin, cât şi la masculin; şi un premiu special pentru cei care vor avea echipament de epocă sau vor parcurge traseul în condiţii deosebite.

Cei care doresc să ia startul în Maratonul Sănătăţii, ediţia de iarnă, se pot înscrie la sediul DJST Harghita (Miercurea Ciuc, str. Eroilor, nr. 7), în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00 sau la secretariatului concursului, în ziua desfăşurării competiţiei, între orele 08:00-09:45.

De precizat şi faptul că organizatorii vor pune la dispoziţia concurenţilor un autobuz care va pleca duminică, 17 februarie, de la ora 08:00, de lângă Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.