Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Maratonul Sănătăţii | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Sport » Maratonul Sănătăţii
Maratonul Sănătăţii

Maratonul Sănătăţii

Duminică, la Harghita Băi, se va desfăşura ediţia cu numărul 37 a tradiţionalul Maraton al Sănătăţii. În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Harghita, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Schi-Biatlon, competiţia va avea startul la ora 10:00, traseul amenajat ca pârtie de schi fond măsurând 5, respectiv 8 km.

Ca în fiecare an, organizatorii vor pune la dispoziţia concurenţilor un autobuz care va pleca, duminică dimineaţă, la ora 08:00, de lângă Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu”.

Cei care nu s-au înscris încă la competiţie, o mai pot face astăzi, la sediul DJST Harghita, până la ora 15:00 sau duminică, la secretariatul concursului, între orele 08:00-09:45.

Şi la ediţia din acest an, se vor premia cu diplome, cupe şi medalii, concurenţii clasaţi pe primele trei locuri, la fiecare categorie de vârstă, atât la masculin cât şi la feminin, precum şi în clasamentul absolut. De asemenea, se vor acorda premii speciale stabilite de Comisia de Organizare pentru: instituţia cu cea mai numeroasă participare; familia cu cea mai numeroasă participare; participantului sosit de la cea mai mare distanţă; celui mai tânăr participant – la masculin şi feminin; celui mai în vârstă participant – la masculin şi feminin; premiu special pentru cei sosiţi cu echipament de epocă sau pentru cei care parcurg traseul în condiţii deosebite.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.