Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Mâine şi duminică: Cupa Off Road Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 24 februarie 2024
Home » Sport » Mâine şi duminică: Cupa Off Road Topliţa
Mâine şi duminică: Cupa Off Road Topliţa

Mâine şi duminică: Cupa Off Road Topliţa

Iubitorii maşinilor de off road sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână în nordul judeţului Harghita, acolo unde se va desfăşura Cupa Off Road Topliţa, competiţia fiind organizată de către Asociaţia Club Sportiv Mureş Rally Team din Tg. Mureş.

Vlad Moldovan, membru în echipa de organizare, ne spunea că această competiţie se va desfăşura sâmbătă şi duminică, punctele de plecare şi de sosire fiind situate pe drumul forestier Călimănel-Tulbure, la aproximativ 7 km de centrul municipiului Topliţa, la ieşirea către Târgu Mureş.

În prima zi, mâine, startul festiv se va da la ora 09:40, după care va avea loc o paradă pe străzile din oraş. Ulterior, startul în competiţie, de la Călimănel-Tulbure, se va da în jurul orei 10:30. Ziua de sâmbătă va cuprinde o probă de trophy de aproximativ 60 km, cu diferite nivele de dificultate, în funcţie de clasele de concurs.

Pentru duminică, organizatorii propun o probă super specială de trial, delimitată de benzi, fiind un traseu de îndemânare care va scoate în evidenţă abilităţile fiecăruia de a pilota un off road.

La start sunt aşteptate aproximativ 50 de echipaje care vor concura în mai multe categorii: Standard A, Standard B, Standard C, Open Extrem, Side by Side şi Hobby.

Pentru spectatori, spunea Vlad Moldovan, în zona de start va fi amenajat şi un punct de catering.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.