Locuitorii din Szécseny cer acţiuni concrete din partea Primăriei Miercurea-Ciuc pentru reabilitarea drumurilor | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Societate » Locuitorii din Szécseny cer acţiuni concrete din partea Primăriei Miercurea-Ciuc pentru reabilitarea drumurilor
Locuitorii din Szécseny cer acţiuni concrete din partea Primăriei Miercurea-Ciuc pentru reabilitarea drumurilor

Locuitorii din Szécseny cer acţiuni concrete din partea Primăriei Miercurea-Ciuc pentru reabilitarea drumurilor

Starea precară a drumurilor din cartierul Szécseny a stârnit nemulţumirea locuitorilor din zonă, care ameninţă cu proteste dacă administraţia locală nu ia măsuri concrete pentru remedierea situaţiei.

Iniţiativa constă în organizarea unei campanii de protest prin care se solicită ca proprietarii de autoturisme din Szécseny să expună pe autoturismele proprii afişe cu mesaje clare adresate primăriei. Mesajele, atât în limba română, cât şi în limba maghiară, evidenţiază starea deplorabilă a drumurilor din cartier, calificând-o ca o „ruşine a oraşului” şi acuzând discriminare din partea administraţiei locale. „Drumul din Szécseny este un dezastru!” şi „Ruşine primăriei din Miercurea-Ciuc” sunt doar două exemple din cele propuse de iniţiatori.

Locuitorii din Szécseny speră ca prin acest protest să obţină o reacţie promptă din partea Primăriei Miercurea-Ciuc şi să se ia măsurile necesare pentru a reabilita drumurile din cartier, asigurând condiţii decente de circulaţie şi un trai decent pentru cetăţeni. (E.Ş.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.