Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Liga Erste: Sport Club a pierdut și la Dunaújvárosi | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Sport » Liga Erste: Sport Club a pierdut și la Dunaújvárosi
Liga Erste: Sport Club a pierdut și la Dunaújvárosi

Liga Erste: Sport Club a pierdut și la Dunaújvárosi

După ce a încheiat runda preliminară pe primul loc, Sport Club Miercurea Ciuc a suferit 4 înfrângeri din tot atâtea partide jucate în master round.

Ultima înfrângere s-a consemnat aseară, în deplasarea de la Dunaújvárosi, unde ciucanii au cedat partida jucată cu Acélbikák cu 2-3 (0-0, 2-1, 1-1). Înainte cu o zi, luni, Sport Club era învinsă de Ferencvárosi cu 5-3, după ce cedase și întâlnirea de pe teren propriu cu echipa maghiară (2-5, disputată pe 24 ianuarie); a patra înfrângere a fost cea cu Corona Brașov, 1-3 pe teren propriu, în primul meci din cadrul master round.

În clasament, lider este Ferencvárosi, cu 11 puncte (trei victorii, din care una înregistrată în prelungiri), urmată de Dunaújvárosi Acélbikák – 7 puncte (cu două victorii și o înfrângere). Corona Brașov se află pe locul 3, având 6 puncte (o victorie și o înfrângere în prelungiri), iar Sport Club pe locul 4, cu 6 puncte (4 înfrângeri din tot atâtea meciuri). Ultima echipă  clasată este DEAC, care are 3 puncte (din două partide, are o victorie și o înfrângere).

De notat faptul că, în funcție de clasamentul final al rundei preliminare, echipele au primit puncte bonus în actuala fază a competiției. S-au acordat câte 6, 3, 2 și un punct, astfel: Sport Club 6 puncte; Ferencvárosi 3 (p.); Corona 2 (p.); Dunaújváros 1 (p.); Debrecen 0 (p.).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.