La sfârşitul săptămânii:Zilele Oraşului Bălan, ediţia a XVII-a | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Timp Liber »
La sfârşitul săptămânii:
Zilele Oraşului Bălan, ediţia a XVII-a
<h5><i>La sfârşitul săptămânii:</i></h5>Zilele Oraşului Bălan, ediţia a XVII-a

La sfârşitul săptămânii:
Zilele Oraşului Bălan, ediţia a XVII-a

În acest an, Zilele Oraşului Bălan, ajunse la cea de-a XVII-a ediţie, vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, respectiv în perioada 16-18 august.

Programul acestei ediţii

Vineri, începând cu ora 18:00, pe scena amplasată în centrul oraşului vor urca elevii de la Clubul Copiilor din Bălan, cu un spectacol de dans şi muzică, după care va urma Ansamblul Botorka din localitate. Începând cu ora 21:00 va avea loc discoteca în aer liber.

Sâmbătă, începând cu ora 09:00, va avea loc tradiţionala defilare a Fanfarei Tomeşti, care va evolua pe scenă de la ora 12:00. Ca în fiecare an, de la ora 11:00 se va desfăşura, la Troiţa Sf. Varvara, comemorarea minerilor care şi-au pierdut viaţa în minele de la Bălan.

Începând cu ora 15:30, în centrul oraşului atmosfera va fi întreţinută de: Adriana Balogh şi invitaţii (muzică folk şi rock); formaţia Slagereb Miercurea Ciuc; Cora Munteanca (muzică populară); Dorina Oprea; Compact (ora 21:30).

Duminică, de la ora 17:00, pe scenă vor evolua: Ovidiu Furnea; Alexandra Rusu; recital László Attila; recital de muzică uşoară; iar de la ora 22:00 va fi concert DODDY.

Cea de-a XVII-a ediţie a sărbătorii oraşului Bălan se va încheia cu un foc de artificii (în jurul orei 23:00).

Pe tot parcursul Zilelor Oraşului Bălan vor fi desfăşurate concursuri pentru copii, concursuri sportive şi alte competiţii distractive.

Totodată, vor fi premiate cuplurile care împlinesc 25 şi 50 de ani de căsătorie.

În paralel cu Zilele Oraşului Bălan, în zona cabanei de la Piatra Singuratică se va desfăşura un festival de tradiţie pentru iubitorii sporturilor de munte – LonelyRock Climbing and Highline (15-17 august).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.