Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

La Penitenciarul din Miercurea-Ciuc nu s-au trimis pachete cu drone | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 19 aprilie 2024
Home » Societate » La Penitenciarul din Miercurea-Ciuc nu s-au trimis pachete cu drone
La Penitenciarul din Miercurea-Ciuc nu s-au trimis pachete cu drone

La Penitenciarul din Miercurea-Ciuc nu s-au trimis pachete cu drone

 

O ştire a postului de televiziune PRO TV spunea că în 3 penitenciare din ţară – Ploieşti, Giurgiu şi Miercurea-Ciuc – gardienii au interceptat drone cu ajutorul cărora deţinuţii primeau, ilegal, pachete cu diferite bunuri (telefoane mobile, bani şi chiar droguri).

În Miercurea-Ciuc, însă, acea dronă cu pachet se pare că era, de fapt, una folosită pentru filmarea unui spot publicitar.

„Din păcate, s-a făcut un pic de confuzie cu Miercurea-Ciuc”, spunea purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Ciuc, subcomisar de penitenciare Adrian Bujac.
Miercurea-Ciuc a fost băgat la mijloc nemeritat – continua scms. Adrian Bujac. Acea dronă era folosită, de fapt, la filmarea spotului publicitar Regio, program european prin care au fost făcute şi lucrările din centrul municipiului.

„Drona a trecut pe deasupra unităţii, dar n-a fost vorba de pachete sau altceva. A fost sesizată Poliţia, iar în momentul când s-au dus acolo au văzut că aparţine de Regio şi dintr-o eroare a trecut deasupra”.

Aşadar, concluziona purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Miercurea-Ciuc, în judeţul Harghita nu au fost folosite drone pentru a trimite pachete deţinuţilor, doar raportându-se că pe deasupra a trecut un asemenea aparat de zbor.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.