Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Jandarm-judoka harghitean pe podium | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 19 aprilie 2024
Home » Sport » Jandarm-judoka harghitean pe podium
Jandarm-judoka harghitean pe podium

Jandarm-judoka harghitean pe podium

Plutonier Malnasi Adrian a obținut medalia de argint la categoria 100 de kilograme,grupa de vârstă sub 35 de ani, la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Luptătorul nostru a obținut un binemeritat și disputat loc 2 și medalia de argint în cadrul categoriei 100 de kilograme, grupa de vârstă sub 35 de ani. Chiar dacă anul trecut a ocupat locul 1, anul acesta sorții au fost de partea celuilalt finalist, dar rezultatul obținut de către jandarmul harghitean este cu atât mai merituos, cu cât a fost obținut pe fondul unei accidentări la brațu drept și care i-a afectat într-o oarecare măsură capacitatea fizică. Subofițerul face parte din colectivul Jandarmeriei Harghitene- Detașamentul 1 Jandarmi Mobil din anul 2006.

În perioada 11-12 martie, Municipiul Deva, Județul Hunedoara a fost gazda etapei finale a Campionatului de Judo al al Ministerului Afacerilor Interne.La această competiție au participat peste o sută de angajați în structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.