Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Explozie puternică la un bloc din Odorheiu-Secuiesc provocată de proprietarul unui apartament, care apoi s-a sinucis | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Explozie puternică la un bloc din Odorheiu-Secuiesc provocată de proprietarul unui apartament, care apoi s-a sinucis
Explozie puternică la un bloc din Odorheiu-Secuiesc provocată de proprietarul unui apartament, care apoi s-a sinucis

Explozie puternică la un bloc din Odorheiu-Secuiesc provocată de proprietarul unui apartament, care apoi s-a sinucis

30 de persoane au fost evacuate

Proprietarul unui apartament dintr-un bloc cu patru etaje de pe strada Croitorilor din municipiul Odorheiu-Secuiesc a provocat o explozie puternică în propria locuință, urmată de un incendiu, azi dimineață, în jurul orei 3:30, după care s-a sinucis, aruncându-se de la balcon.

Potrivit pompierilor, proprietarul locuinței, un tânăr de 26 de ani, a lăsat deschise arzătoarele de la aragaz şi de la cuptor, provocând astfel explozia și incendiul.

La sosirea celor trei echipaje de pompieri incendiul cuprinsese întreg apartamentul şi se manifesta şi pe faţada blocului. În urma incendiului, doi adulți și doi minori au suferit intoxicații cu fum, iar o persoană a suferit un atac de panică. Cele 5 victime au fost preluate de echipaje SAJ şi SMURD şi transportate la CPU Odorheiu-Secuiesc. De asemenea, au fost evacuate 30 de persoane, iar 15 locatari au refuzat evacuarea.

În urma incendiului au fost afectate: apartamentul în care s-a produs explozia şi fațada blocului, iar de la suflul exploziei s-au deteriorat parţial opt uşi şi s-au spart cinci ferestre. Intervenția pompierilor s-a finalizat în jurul orei 8:00.

 ȘTEFAN PĂTRÎNTAȘ

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.