Ion Proca a fost numit, miercuri, prefect al județului Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Politic » Ion Proca a fost numit, miercuri, prefect al județului Harghita
Ion Proca a fost numit, miercuri,  prefect al județului Harghita

Ion Proca a fost numit, miercuri, prefect al județului Harghita

Noul prefect nominalizat de Guvernul României are 63 de ani, a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – secția Italiană-Franceză la Universitatea din București. Este membru fondator în Partidului Liberal ʾ93, între anii 1996 și 2000 a fost consilier municipal, iar din 2012 și până astăzi a fost consilier județean din partea PNL. Timp de un deceniu a fost directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita, dar a activat și în domeniul privat, în calitate de consultant la diverse societăți comerciale.

Este căsătorit, soția sa este expert în Educație și lucrează la Agenția de Educație, Audiovizual și Cultură a Comisiei Europene. Tamara și Ion Proca sunt părinții a doi băieți, unul absolvent de Regie de Film și Televiziune, iar celălalt cu studii universitare de Mediu.

„Sunt foarte bucuros că am fost numit în funcția de prefect al județului Harghita. Este bine că s-a întâmplat așa, că am fost întotdeauna și suntem consecvenți în politică. Este un moment dificil, dar, tocmai pentru că este dificil, trebuie să fim foarte angajați și responsabili în ceea ce facem. Este important să se întâmple ca atunci când pleci dintr-un loc să ai grijă ce lași în urma ta”, a declarat prefectul numit Ion Proca.

În perioada imediat următoare Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Harghita de către domnul Ion Proca va fi publicată în Monitorul Oficial, în cel mai scurt timp fiind programată de Ministerul Afacerilor Interne și ceremonia de învestire ca reprezentant al Guvernului în Harghita. (D.M.)

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. WOW, a asteptat o viata o functie fara concurs! Va creste natalitatea in Harghita ca-i plac femeile. Saraca nevasta-sa nu mai trebe sa-i trimita bani de cafea. Asta nu stie nici sa numere corect d-apoi sa conduca o institutie. Atentie ca-i plac ”atentiile”. Bravo PNL (glumesc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.