Invitaţie din partea ITM Harghita la un simpozion tehnico-ştiinţific organizat în staţiunea Lacu Roşu | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 8 iunie 2023
Home » Societate » Invitaţie din partea ITM Harghita la un simpozion tehnico-ştiinţific organizat în staţiunea Lacu Roşu
Invitaţie din partea ITM Harghita la un simpozion tehnico-ştiinţific organizat în staţiunea Lacu Roşu

Invitaţie din partea ITM Harghita la un simpozion tehnico-ştiinţific organizat în staţiunea Lacu Roşu

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Harghita îi invită pe cei interesaţi la un simpozion tehnico-ştiinţific organizat, luna viitoare, în localitatea Lacu Roşu, cu prilejul Săptămânii Europene privind Sănătatea şi Securitatea în Muncă 2022.

Potrivit unui comunicat al ITM Harghita, Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă (EU-OSHA) contribuie la transformarea Europei într-un loc mai sigur, mai sănătos şi mai productiv pentru muncă. EU-OSHA desfăşoară campanii pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase, cu o durată de doi ani, sprijinite de instituţiile Uniunii Europene şi partenerii sociali europeni şi coordonate la nivel naţional de reţeaua de puncte focale a agenţiei. Campania 2020-2022 „Prevenirea afecţiunilor musculo-scheletice” vizează creşterea gradului de conştientizare în ceea ce priveşte riscurile prezentate de afecţiunile musculo-scheletice la locul de muncă, precum şi promovarea unei culturi a prevenirii acestor riscuri.

Simpozionul organizat de ITM Harghita va avea loc în data de 11 octombrie, de la ora 09:30, la Hotelul Lacu Roşu din staţiunea Lacu Roşu, la acţiune fiind invitaţi să participe angajatori, reprezentanţi ai acestora, lucrători desemnaţi pentru a se ocupa de activităţile de prevenire şi protecţie, lucrători şi reprezentanţi ai lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, reprezentanţi ai partenerilor sociali, precum şi alte persoane interesate.

Cei care doresc să participe la simpozion sunt rugaţi să confirme prezenţa, până în data de 29 septembrie 2022, prin e-mail sau telefonic, la adresa marian.stan@itmharghita.ro sau la numărul de telefon 0757/31.01.36 (inspector şef adjunct SSM Marian Stan), ori la adresa de e-mail cristina.vlaic@itmharghita.ro, nr. de telefon 0740/31.14.11 (dna Cristina Vlaic).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.