Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Miercurea-Ciuc:Începând de marți, 2 aprilie, se va restricționa accesul pe Aleea Pictor Nagy István | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 19 aprilie 2024
Home » Societate »
Miercurea-Ciuc:
Începând de marți, 2 aprilie, se va restricționa accesul pe Aleea Pictor Nagy István
<h5><i>Miercurea-Ciuc:</i></h5>Începând de marți, 2 aprilie, se va restricționa accesul pe Aleea Pictor Nagy István

Miercurea-Ciuc:
Începând de marți, 2 aprilie, se va restricționa accesul pe Aleea Pictor Nagy István

  • Până la mijlocul lunii iunie se vor introduce restricții etapizat, urmând să fie cuprinsă și str. Inimii

Primăria municipiului Miercurea-Ciuc anunță faptul că de marți, 2 aprilie, vor demara lucrările pentru înlocuirea completă a conductelor de gaze în zona Aleii Pictor Nagy István și a străzii Inimii. Cu această ocazie, vor fi introduse restricții de circulație, precum și de parcare pe cele două străzi. Însă acestea vor fi introduse în 3 etape.

Potrivit sursei citate, prima fază a lucrărilor va începe marți și va dura până pe 26 aprilie. În aceasta se va închide porțiunea din spatele blocurilor de pe strada Kossuth Lajos, între numerele 28 și 36, împreună cu alte două blocuri adiacente.

Va urma, între 29 aprilie și 17 mai, Aleea Pictor Nagy István nr. 6-14 și str. Inimii nr. 2.

Ultima fază se va derula între 20 mai și 19 iunie și va cuprinde zona din spatele blocurilor de pe str. Kossuth Lajos nr. 20-26, din spatele blocurilor de pe B-dul Timișoarei 31-37, Aleea Pictor Nagy István nr. 2-6 și str. Inimii 8-14.

În această perioadă de timp, Primăria municipiului Miercurea-Ciuc roagă proprietarii de autovehicule să elibereze porțiunile de drum.

„După finalizarea înlocuirii conductelor de gaze, în toamnă începe o nouă etapă de lucrări, care va include, printre altele, construirea de noi straturi de asfalt și trotuare, parcări, instalarea unei noi rețele de iluminat public, montarea de camere de supraveghere, reîmprospătarea zonelor verzi, amenajarea unui loc de joacă, mobilier urban, depozit pentru biciclete cu sistem de închidere, precum și o pistă de skateboard și de ciclism extrem, iar lângă blocuri va fi amenajată și o pistă de alergare cu suprafață de cauciuc”, se arată de către primărie. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.