Încă un cap de afiș anunțat de organizatorii Rockstadt Extreme Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Timp Liber » Încă un cap de afiș anunțat de organizatorii Rockstadt Extreme Fest
Încă un cap de afiș anunțat de organizatorii Rockstadt Extreme Fest

Încă un cap de afiș anunțat de organizatorii Rockstadt Extreme Fest

Lista formațiilor e completată de alte nume românești, noutatea fiind adusă de COMA

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din țară au făcut, astăzi, public numele altei formații care va fi cap de afiș la ediția din acest an. Este vorba de W.A.S.P., despre care organizatorii spun că este „una din puținele legende ale scenei metal rămasă în viață”.

Formația s-a lansat acum 36 de ani, iar primul album a apărut doi ani mai târziu, în 1984. Următorul material discografic (The Last Command, apărut în 1985) a confirmat și consolidat reputația formației, piese precum I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine și Blind In Texas devenind hituri nemuritoare.

Pentru americani, anul trecut a însemnat 25 de ani de la lansarea celui care a fost considerat cel mai bun album al lor – The Crimson Idol.

Într-un comunicat de presă, organizatorii precizează că formația va veni direct din Amercia la Rockstadt Extreme Fest, Blackie Lawless nestând mult pe gânduri până să accepte invitația.

În același timp, a intervenit și prima modificare în cadrul programului. Misery Index a anunțat că nu mai poate ajunge la festival, însă organizatorii au venit cu un alt nume: Origin (technical death metal), americanii urmând să-și prezinte la Râșnov ultimul material discografic.

Din Africa de Sud au fost invitați să urce pe scena festivalului The Fallen Prophets.

A fost îmbogățită și lista cu formațiile românești care în perioada 2-5 august vor cânta în cadrul Rockstadt Extreme Fest. COMA va reprezenta o premieră nu numai ca nume, dar și ca stil pentru ceea ce propune festivalul de la poalele cetății Râșnov. The Thirteenth Sun și W3 4R3 NUM83R5 vor ajunge la festival cu câte un album nou.

 

XXX

Până în acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, ENSLAVED, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, KUROKUMA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83R si IMPURE WILHELMINA.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibilă mai jos. La fel ca și precedentele ediții, nu vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

 

270 lei = 5.02 – 01.07.2018

300 lei = 02.07.2018 și pe toata durata festivalului

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.