În ultimele 24 de ore, în Harghita: Un dosar penal și 170 de amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 iulie 2024
Home » Societate » În ultimele 24 de ore, în Harghita: Un dosar penal și 170 de amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație
În ultimele 24 de ore, în Harghita: Un dosar penal și 170 de amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor de  circulație

În ultimele 24 de ore, în Harghita: Un dosar penal și 170 de amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație

Polițiștii harghiteni au aplicat în ultimele 24 de ore 170 de sancțiuni contravenționale, din care 3 pe linie economică și 167 pentru nerespectarea interdicțiilor de  circulație, în valoare totală de 234.500 lei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, în perioada amintită a fost întocmit un dosar penal, la Gheorgheni, pentru fals în declarații. În acest caz, un echipaj de poliție a depistat o persoană care a prezentat o adeverință emisă de angajator, iar în urma verificărilor a rezultat  că aceasta nu figurează în baza de date ReGES.

Conform sursei citate, au fost executate 10 acțiuni punctuale, la care au participat 131 de polițiști cu 45 de autospeciale, fiind legitimate 1.036 de persoane și verificate 471 de autovehicule.

De asemenea, efectivele IPJ Harghita și cele ale Poliției Locale (Odorheiu Secuiesc, Toplița și Gheorgheni) au efectuat verificări la 498 de persoane izolate la domiciliu.

Totodată, în cursul zilei, personalul IPJ Harghita a realizat împreună cu IJJ Harghita însoțirea unei  coloane (1 auto/3 persoane).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.