Aplicaţia Produs SecuiescÎn curând vom putea cumpăra online de la producătorul nostru preferat! | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate »
Aplicaţia Produs Secuiesc
În curând vom putea cumpăra online de la producătorul nostru preferat!
<h5><i>Aplicaţia Produs Secuiesc</i></h5>În curând vom putea cumpăra online de la producătorul nostru preferat!

Aplicaţia Produs Secuiesc
În curând vom putea cumpăra online de la producătorul nostru preferat!

Produsul Secuiesc există ca marcă comercială de 12 ani, iar în aceşti ani au încercat să aducă pe piaţă produse locale şi tradiţionale, în ciuda oportunităţilor limitate.

Agenţia de Dezvoltare Judeţeană Harghita şi Consiliul Judeţean Harghita participă în comun la un proiect al Uniunii Europene, CAPactivities, pentru a face informaţiile legate de politica agricolă comună mai accesibile şi mai uşor de înţeles pentru publicul larg. Cu ajutorul actualului proiect, pe lângă furnizarea de informaţii, proiectul îşi propune să contribuie la înfiinţarea categoriei Produs Premium Secuiesc şi la promovarea vânzărilor online.

Potrivit directorului Agenţiei de Dezvoltare Judeţeană Harghita, Cilip Árpád, aplicaţia nu va oferi doar informaţii utile producătorilor, ci şi consumatorii vor putea urmări originea produselor şi calitatea acestora.

Aplicaţia va face parte integrantă din conceptul Restart Produs Secuiesc. Este inevitabil ca micii producători locali, inclusiv proprietarii mărcii Produs Secuiesc, să ofere posibilitatea de a face cumpărături online, care este acum considerată o cerinţă de bază în lanţul alimentar scurt. Aplicaţia în curs de dezvoltare va conţine peste o mie de produse de la peste 160 de producători.

Prin intermediul aplicaţiei, nu numai că se va putea cumpăra online, dar vor fi disponibile şi mai multe informaţii despre producători. În plus, aplicaţia urmăreşte să ofere o mulţime de informaţii utile despre schimbările din Politica Agricolă Comună, precum şi despre viitoarea digitalizare şi dezvoltare a producătorilor.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.