Imagini cu incidentul de la pârtia de schi din Toplița | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate » Imagini cu incidentul de la pârtia de schi din Toplița
Imagini cu incidentul de la pârtia de schi din Toplița

Imagini cu incidentul de la pârtia de schi din Toplița

După ce vineri după-amiază, pe pârtia de schi din Toplița a avut loc un incident între administratorii acesteia și un turist, pe Internet au apărut și imagini cu momentul în care un ATV trece peste picioarele tânărului.

Agresiune pe pârtia de schi din Toplița

❗🤨 Cănd angajații unei pârti de schi se cred bodyguarzi, salvatori etc… şi cred că pot face orice pe domeniul schiabil!!! 😡 Este un act de agresiune care nu poate fi tolerat! Incidentul a fost filmat pe pârtia de schi din Toplița!!!❗🤨 Amikor egy sípálya alkalmazotjai azt hiszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak…😡 Egy ilyen cselekedetet nem szabad figyelmen kívül hagyni! A film a hévízi sípályán lett készítve!!!

Publicată de Salvamont Salvaspeo Mures pe Sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, după ce a fost semnalată, prin 112, o agresiune fizică la baza unei pârtii de schi din Toplița, la fața locului s-a deplasat o echipă mixtă, formată din polițist și jandarm. Aceasta a constatat că un turist de 21 de ani, din județul Mureș, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu.

„În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș.”, se precizează de către IPJ Harghita.

Conform sursei citate, victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale și a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbați din zonă, în vârstă de 43 și 50 de ani.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.