Iată cum te poți bucura mai mult timp de sloturile online! | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Iată cum te poți bucura mai mult timp de sloturile online!
Iată cum te poți bucura mai mult timp de sloturile online!

Iată cum te poți bucura mai mult timp de sloturile online!

(articol publicitar)

Dacă ești amator al jocurilor cazino (așa zisele „păcănele” sau sloturi), atunci ești familiarizat cu riscurile foarte mari pe care acestea le aduc. Unele persoane stau cât se poate de departe de aceste jocuri, tocmai datorită faptului că știu cât pot fi de tentante și că pot provoca dependență.

Dacă totuși ești pasionat de astfel de jocuri, însă vrei să fii și responsabil cu economiile tale, iată câteva sfaturi prin care îți poți administra mai bine bugetul de gambling, pentru a te juca mai mult timp și pentru a crește șansele de câștig.

  • Managementul băncii (ce buget poți aloca jocurilor de noroc)

Indiferent de tipul de joc de noroc preferat (pariuri sportive, loto, sloturi, poker, etc.) , este întotdeauna recomandat să-ți creezi un buget și să îl respecți.

Prima regulă este să stabilești, la modul generalist, care este rulajul bancar – lunar – pe care îl deții. Spre exemplu, dacă ai un venit lunar de 6000 de lei net, însă 3000 lei se duc către rate și facturi, atunci nu ai un rulaj de 6000 de lei, ci de 3000 lei.

Câteva studii americane susțin că este de preferat sa nu aloci mai mult de 1% din venitul tău sau al familiei. Luând exemplul de mai sus, următorul pas este să decizi ce procent poți juca, lunar, din cei 3000 lei, astfel încât să nu fii stresat în cazul pierderii.

În cazul sloturilor online și în majoritatea activităților de jocuri de noroc, vei întâmpina pierderi în mod frecvent. Sunt activități de divertisment, nu metode de a genera venit extra. Mereu ai o șansă de a câștiga un jackpot, ca orice utilizator online, însă pană atunci, cel mai bine este să joci calculat și responsabil, astfel încât să îți poți susține acest hobby în mod constant.

  • Profită de bonusurile de cazino

O metodă prin care poți extinde bugetul stabilit de gambling, este prin explorarea bonusurilor. Cele mai multe cazinouri online românești oferă bonusuri de “bun venit” utilizatorilor care își creează un cont nou pe platforma/ site-urile lor, așa cum este și cazul celor de la Deluxecasinobonus.ro .

În cazul sloturilor online, de obicei, bonusurile sunt de trei feluri:

– bonus procentual la prima depunere. Exemplu: dacă bonusul este de 100% prima depunere, depui 100 de lei și primești din partea cazinoului respectiv încă 100 de lei de jucat.

– bonus rotiri gratuite fără depunere. Durata jocurilor de noroc este dependentă de numărul de rotiri disponibile. Spre exemplu, dacă ai în cont 100 de lei și vrei să joci rotiri de 2 lei, atunci ai maxim 50 de rotiri necastigatoare – consecutive – pană se golește soldul disponibil. Bonusurile fără depunere îți oferă un anumit număr de rotiri gratuite, cu o valoare prestabilita per rotire, fără a fi nevoit sa depui o suma în prealabil.

– rotiri gratuite la prima depunere. În acest caz, se aplica regula explicată mai sus, însă este nevoie să ai o prima depunere, minimă, pentru a accesa bonusul oferit.

Dacă bonusurile tale se transforma în câștig, va fi necesar să îndeplinești regulile/ cerințele de rulaj, ale fiecărui cazino în parte. Spre exemplu, dacă ai accesat un bonus de 200 de lei, este posibil să fii nevoit să rulezi acest bonus de minim 15 ori, până vei fi eligibil să soliciti o retragere.

  • Calculează valoarea maximă per rotire

Majoritatea sloturilor online sunt bazate rotiri. Cu cât mai multe rotiri, cu atât cresc șansele de a avea un câștig mai mare sau de a te bucura de bonusurile ascunse în cadrul jocurilor în sine. Toate sfaturile discutate mai sus duc către stabilirea unei valori maxime pentru o rotire de slot, astfel încât să te poți juca mai mult timp. La urma urmei discutam de o forma de divertisment, așa că preferăm să ne jucăm mai mult.

Astfel, pentru a ne bucura cât mai mult de jocul sau jocurile alese(sloturile online), e recomandat să jucăm minim 100 de rotiri.

Pentru a calcula mai ușor, putem lua ca exemplu un sold disponibil de 500 de lei. Pentru a te asigura că te poți juca minim 100 de rotiri, atunci este recomandat să nu depășești suma de 5 lei/rotire. Este puțin probabil că vei avea 100 de rotiri complet necâștigătoare, însă este bine să joci calculat. Dacă în timp ce joci, apar bonusuri de rotiri gratuite în cadrul jocului, jackpoturi sau rotiri care-ți aduc câștiguri considerabile, atunci va fi, în mod evident o surpriză plăcută.

Acestea fiind spuse, sperăm ca informațiile prezentate aici să fi fost cât se poate de explicite și să te ajute să te distrezi, dar fiind responsabil în același timp, jucând la sloturi.

Sursa foto: Unsplash.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.