Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Gratuitate pentru persoane fizice la rubrica Mica Publicitate | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Economic » Gratuitate pentru persoane fizice la rubrica Mica Publicitate
Gratuitate pentru persoane fizice la rubrica Mica Publicitate

Gratuitate pentru persoane fizice la rubrica Mica Publicitate

Am decis ca anunţurile pentru Mica Publicitate ale persoanelor fizice să apară în ziarul nostru în mod gratuit, pe baza unui cupon care poate fi găsit în ziarul tipărit. De asemenea, toate anunţurile de la Mica Publicitate care vor apărea în ziarul tipărit vor fi postate și pe pagina de Internet a publicaţiei, care poate fi accesată aici – https://informatiahr.ro/mica-publicitate-anunturi/.

Cine poate da anunţ gratuit? Orice persoană fizică! Serviciul nu este dedicat și persoanelor juridice!

Ce tip de anunţ intră la Mica Publicitate? De obicei vânzări/cumpărări, închirieri și servicii. Nu vor beneficia de gratuitate anunţurile de mediu sau cele de pierderi de acte.

Cât de lung poate fi anunţul? În limita a 30 de cuvinte (aici sunt incluse și cuvintele de legătură: și, sau, de, etc.).

Când va apărea anunţul? În fiecare din numerele de miercuri și vineri ale ziarului nostru.

Cum pot fi trimise anunţurile? Prin completarea cuponului pe care îl găsiţi în ziar și aducerea lui la sediul ziarului nostru (Miercurea Ciuc, str. Leliceni, nr. 45, chiar înainte de fabrica de lactate).

Cei care nu pot să aducă la noi cuponul, îi pot face o poză și să o trimită pe adresa de e-mail infohrpub@gmail.com. Sau îl pot trimite prin poștă, la adresa de mai sus.

!!! Cuponul care se completează trebuie să fie decupat dintr-un ziar apărut în săptămâna în care se trimite (sau să fie luat dintr-un ziar care a apărut cu cel mult 4 zile înainte).

La cât timp de la trimitere va apărea anunţul? Anunţurile aduse la sediul redacţiei vor apărea în următoarea ediţie tipărită a ziarului nostru. Anunţurile trimise prin poștă vor apărea în prima ediţie după ce acestea vor ajunge la noi.

De câte ori va apărea în ziar un anunţ? Un cupon completat va oferi posibilitatea ca anunţul să apară de două ori în ziar. Apoi, anunţul respectiv va putea fi republicat doar după retrimiterea unui alt cupon.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.