Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

FOTBAL: FC Miercurea-Ciuc a pierdut primul meci oficial | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Sport » FOTBAL: FC Miercurea-Ciuc a pierdut primul meci oficial
FOTBAL: FC Miercurea-Ciuc a pierdut primul meci oficial

FOTBAL: FC Miercurea-Ciuc a pierdut primul meci oficial

După ce a reuşit promovarea în Liga a III-a, FC Miercurea-Ciuc a debutat în noul sezon odată cu meciul din Cupa României, faza a II-a.

Meciul de miercuri cu Avântul Reghin a început bine pentru ciucani, care au deschis scorul în minutul 8, prin Bajkó Barna. Chiar dacă jocul era controlat de ciucani, cei care au înscris au fost mureşenii, care au egalat, în minutul 32, prin Andrei Moldovan.

Repriza a doua s-a desfăşurat, în linii mari, după scenariul primei jumătăţi a partidei: ciucanii păreau să aibă iniţiativa, atacurile se stingeau când mingea se apropia de careul advers; de partea cealaltă, mureşenii se mulţumeau să ţină mingea la distanţă de poartă, mizând pe contra-atac. Astfel, în ultimele 45 de minute, mureşenii s-au apropiat numai de vreo 4 ori de poarta ciucană, suficient pentru ca, în minutul 89, Adrian Luca să le aducă victoria.

Scor final FC Miercurea-Ciuc – Avântul Reghin 1-2 (1-1).

După partidă, antrenorul-jucător al ciucanilor, Róbert Ilyés, a declarat: „Din păcate, n-am făcut un meci reuşit. Asta şi din cauză că am început de 10 zile antrenamentele. Se vede că n-avem prospeţime, nu suntem apţi fizic – eu zic că suntem la 50% din capacitate – şi, din păcate, din cauza subţirimii lotului, nu putem să facem schimbări (am avut 2 jucători pe banca de rezerve). Dacă nu aducem cât mai repede nişte jucători să completăm lotul, atunci nu cred că putem face faţă în Liga a III-a.

Le-am zis băieţilor să nu văd nici un jucător cu capul aplecat, pentru că acesta e fotbalul; suntem o echipă – împreună pierdem, împreună câştigăm. A fost un antrenament bun pentru campionat şi trebuie să mergem înainte. Le-am zis să ne vedem a doua zi la antrenament, să facem o recuperare bună, eventual să bem o bere împreună. Trebuie să rezolvăm părţile negative, ce n-am făcut bine în timpul meciului”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.