În această seară, în Miercurea-Ciuc:Festivalul Luminii 2024 | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Timp Liber »
În această seară, în Miercurea-Ciuc:
Festivalul Luminii 2024
<h5><i>În această seară, în Miercurea-Ciuc:</i></h5>Festivalul Luminii 2024

În această seară, în Miercurea-Ciuc:
Festivalul Luminii 2024

Cercetaşii Centrului Local „Orion” vă invită să participaţi vineri, 7 iunie, începând cu ora 20:00, la Festivalul Luminii 2024, organizat în Parcul Central din Miercurea-Ciuc. În cadrul evenimentului vor fi aprinse peste 7.000 de gulguţe cu tematica a 30 de ani de cercetăşie în Miercurea-Ciuc, au anunţat organizatorii.

La ediţia din acest an va participa şi preşedintele la nivel naţional al Organizaţiei Cercetaşii României, Andrei Avram, dar şi directorul executiv, Mihaela Gîrleanu.

Scopul Festivalului Luminii este acela de a crea un spaţiu liniştit, de deconectare de la agitaţia vieţii de zi cu zi, oferind participanţilor ocazia de a-şi aminti că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la sfârşitul zilei sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc linişte sufletească.

Încă din 1994, când s-a înfiinţat oficial Centrul Local „Orion”, cercetaşii locali au pornit într-o aventură care continuă până în ziua de azi şi care doreşte să promoveze un stil de viaţă aflat în strânsă legătură cu natura.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.