Femeile și-au făcut deja bagajul de vacanță. Ce le rămâne bărbaților? | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 11 decembrie 2023
Home » Timp Liber » Femeile și-au făcut deja bagajul de vacanță. Ce le rămâne bărbaților?
Femeile și-au făcut deja bagajul de vacanță. Ce le rămâne bărbaților?

Femeile și-au făcut deja bagajul de vacanță. Ce le rămâne bărbaților?

(articol publicitar)

Pregătirile pentru concediul de vară încep, pentru femei, încă de la începutul sezonului. Totul este bine pus la punct și ținutele sunt asortate pe culori, materiale, condiții meteo etc. Ce le rămâne bărbaților de pus în bagaj pentru a diversifica ținutele de concediu? Ei bine, pornește de la ideea că ținutele bărbătești sunt mai mult decât un simplu tricou și o pereche de pantaloni, iar de acolo poți jongla cu creativitatea. Desigur, nu este nevoie să-ți reinventezi cu totul garderoba pentru câteva zile de concediu, însă există câteva articole care te vor face, cu siguranță, să arăți mai fresh în pozele de vacanță.

Iată cinci articole vestimentare pe care să nu le lași acasă în concediu

Cămașă de in

Inul este un material foarte prietenos atât cu zilele călduroase, cât și cu serile mai răcoroase din timpul verii. De aceea, alege câteva cămăși de in în locul tricourilor de bumbac. Le vei găsi într-o varietate de culori foarte plăcute la vedere, deloc stridente, care să se potrivească perfect cu atmosfera relaxantă de vacanță. Un avantaj în plus al inului este că nu reține umezeala, așadar îți poți lua gândul de la grija mirosurilor neplăcute.

Pălărie

Pălăriile de plajă nu sunt un accesoriu dedicat exclusiv femeilor. Protecția împotriva razelor solare este aceeași atât pentru femei, cât și pentru bărbați, așadar alege-ți o pălărie care să ți se potrivească și nu ezita să o asortezi cu restul ținutei. Confortul din vacanță poate merge mână în mână cu un look la modă, așadar bucură-te de zilele de concediu până la capăt și evită posibilitatea unei insolații sau a arsurilor pe față de la soare.

Pantofi comozi

Deși mergi la sigur cu încălțămintea sport, unele ținute arată mai bine puse la punct atunci când le asortezi cu ceva diferit. De exemplu, la Bigotti vei găsi un model de pantofi de vară, cunoscuți și sub numele de „boat shoes”, care au o talpă foarte moale și, pe deasupra, un material care lasă pielea să respire. Reține că plimbarile sunt mai plăcute și dansurile mai reușite în pantofi comozi, așadar ia o pereche suplimentară de pantofi în concediu.

O jachetă mai călduroasă…

…sau două, cine știe cui va fi nevoie să îi oferi jacheta ta într-o seară mai răcoroasă. Un articol vestimentar mai gros este mereu util, chiar dacă pare că doar ocupă spațiu în bagaj. Cu siguranță nu îți vei dori să te întorci la cazare doar din pricina disconfortului termic, așadar nu uita să iei cu tine și ceva puțin mai gros, pentru orice eventualitate.

O pereche extra de ochelari de soare

Ochelarii de soare au talentul de a se pierde sau rupe atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Pentru a evita situația în care te plimbi de la un magazin la altul pentru a-ți achiziționa încă o pereche de ochelari în timpul concediului, pleacă de acasă pregătit cu o pereche extra. Mai mult, diferite ținute se potrivesc cu diferite stiluri de ochelari de soare, așadar ai un motiv în plus să ai două perechi preferate, nu doar una.

Zilele de concediu sunt în special despre relaxare, iar această stare nu trebuie să fie întreruptă de lipsa unor articole vestimentare pe care le-ar fi putut pune cu tine în bagaj încă de la început. Lista nu trebuie să fie foarte lungă, dar o bună organizare a bagajului o să te salveze de momente suplimentare de stres. Odată plecat, tot ce îți va rămâne de făcut va fi să te bucuri de concediu.

Sursa foto: Pexels.com.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.