Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Femeie decedată într-un incendiu la un atelier de tapiţerie auto din Siculeni | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Sănătatea » Femeie decedată într-un incendiu la un atelier de tapiţerie auto din Siculeni
Femeie decedată într-un incendiu la un atelier de tapiţerie auto din Siculeni

Femeie decedată într-un incendiu la un atelier de tapiţerie auto din Siculeni

O femeie în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa într-un incendiu violent izbucnit, ieri, în incinta unui atelier de tapiţerie auto din comuna Siculeni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că la sosirea pompierilor arderea era generalizată, „cu flăcări înalte de 2 metri de la acoperiş”, existând pericolul propagării focului la casele învecinate.

Două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Miercurea-Ciuc şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Siculeni şi Ciceu, cu patru autospeciale, au intervenit pentru localizarea şi stingerea focului. La locul incendiului a fost solicitată în sprijin şi o autospecială SMURD, în eventualitatea în care vor fi găsite persoane rănite.

După lichidarea incendiului, pompierii au găsit în atelier trupul carbonizat al unei femei.

„Intervenţia a fost îngreunată de arderea generalizată şi de fumul dens degajat în urma incendiului şi a pericolului prăbuşirii tavanului atelierului. După ce pompierii au reuşit să intre, în interiorul atelierului a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 60 de ani, angajată la atelierul de tapiţerie auto”, a spus Ciobotariu.

Potrivit acesteia, o comisie mixtă formată din pompieri şi poliţişti se va deplasa în cursul zilei de astăzi la atelierul de tapiţerie ars, pentru a stabili cauza incendiului şi valoarea pagubelor produse.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în urma tragicului eveniment soldat cu decesul angajatei în vârstă de 60 de ani.

DANIELA MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.