FC Miercurea Ciuc – Rapid 1-0 (0-0) | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 8 decembrie 2022
Home » Sport » FC Miercurea Ciuc – Rapid 1-0 (0-0)
FC Miercurea Ciuc – Rapid 1-0 (0-0)

FC Miercurea Ciuc – Rapid 1-0 (0-0)

În etapa cu numărul 13 a Ligii a II-a de fotbal, sâmbătă, la Miercurea Ciuc s-au întâlnit echipa locală și Rapid București.

Partida a început cu o dominație a ciucanilor, rapidiștii arătând că au pretenții la promovare abia spre sfârșitul primei părți. În repriza a doua, FC M. Ciuc s-a baricadat în apărare și a mizat pe contractat, iar tactica a dat roade. La unul dintre puținele atacuri, ciucanii obțin un pnalty la o fază care nu anunța nimic, iar Majzik Adrián deschide scorul; era minutul 81. De partea cealaltă, Rapidul a atacat aproape întreaga repriză secundă, dar fără a-și crea mari ocazii de a înscrie.

Declarații de după meci

Daniel Pancu, Rapid: „Mă așteptam la un meci greu aici, cu o echipă care nu a pierdut acasă nici un joc până acum, cu o echipă foarte bine organizată, o echipă care stă foarte bine din punct de vedere fizic.

Din păcate noi, chiar dacă am făcut câteva schimbări față de meciul de miercuri pentru că am avut un meci foarte greu și consumul la meciul cu Petrolul a fost foarte mare, nu am avut nici un fel de prospețime, am fost foarte lenți, foarte greoi, nu am reușit să facem combinații în viteză, în primul rând, pentru că era o apărare super-aglomerată, nu am fost periculoși decât în 2-3 situații în prima repriză.

Per total, o victorie absolut meritată a celor de la Miercurea Ciuc”.

Valentin Suciu, FC M. Ciuc: „A fost un meci dificil. Ne așteptam la asta, ne-am pregătit, eu zic, bine. Iarăși am reușit să facem, din punct de vedere tactic, un joc bun, n-am lăsat spații, cunoșteam forța Rapidului, o echipă care vrea să atace, are și cu ce să atace și forțează adversarul să atace.

Am închis bine spațiile între linii, culoarele de pas și de acolo am încercat să recuperăm cât mai multe mingi, să ținem de ele și pe contraatac să reușim cât mai multe atacuri.

În unele momente nu prea ne-a reușit, dar una peste alta mă bucură faptul că ne-a ieșit pe final”.

Suporterii Rapidului au stat la gard

Câteva sute de suporteri rapidiști au făcut deplasarea la Miercurea Ciuc pentru a-și încuraja echipa, dar aceștia nu au fost lăsați să intre în tribună, astfel că au fost nevoiți să vadă meciul de la gard.

Ofițerul de presă al clubului ciucan, Szép Zoltán, spunea că înainte cu câteva zile de partidă le-a fost comunicat rapidiștilor că vor primi 75 de bilete, neputând fi asigurat accesul în tribună pentru mai mulți suporteri. Cu toate acestea, la meci au venit mult mai mulți, iar atunci galeria decis că ori intră toți ori nici unul. Astfel, nici un suporter rapidist nu a mai intrat și au rămas la gard.

Arhivă foto

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.